ONA JE POUBIJALA DECU: Napad u školi u Tenesiju izvela 28-godišnja žena (FOTO)

Tanjug

28. 03. 2023. u 00:15 >> 02:07

ORUŽANI napad u privatnoj hrišćanskoj školi u Nešvilu u američkoj državi Tenesi, u kojem su ubijena tri deteta i tri odrasle osobe, izvela je 28-godišnja žena koju je ubila policija.

ОНА ЈЕ ПОУБИЈАЛА ДЕЦУ: Напад у школи у Тенесију извела 28-годишња жена (ФОТО)

Foto Tanjug/AP

Portparol nešvilske policije Don Aron rekao je da je žena imala dve poluautomatske puške i pištolj, prenosi Rojters.

U današnjoj pucnjavi u privatnoj hrišćanskoj školi u Nešvilu u američkoj državi Tenesi ubijeno je sedam osoba, među kojima i žena koja je izvela napad, saopštila je policija.

Prema njegovim rečima, policajci koji su izašli na mesto događaja čuli su pucnjavu sa drugog sprata škole, koju pohađaju deca od oko 12 godina.

Policija je saopštila da su dva policajca iz petočlanog tima pucala na ženu u hodniku škole, nakon čega je ona proglašena mrtvom. Kasnije se utvrdilo da je u pitanju Odri Hejl (Audrey Hale) stara 28 godina iz Nešvila.

Kako je navedeno, žena je ušla u školu na sporedni ulaz. Tokom pretresa njene kuće pronađena je mapa škole sa ulazima i fotografije prismotre. Za sada postoje podaci da je i sama u nekom periodu pohađala tu školu, saopštio je šef nešvilske policije Džon Drejk (MNPD Chief John Drake).

Američki predsednik Džo Bajden je obavešten o incidentu i on će se kasnije danas obratiti javnosti.

Masovne pucnjava postale su uobičajene u SAD, ali su napadači retko žene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SZO UPOZORAVA SVET: Opasan virus se razvija...