ZARAD sopstvenih geopolitičkih interesa američka administracija podržava pravnu bahanaliju bez presedana, saopštila je juče ruska ambasada u Vašingtonu reagujući na izjave američke administracije o navodnoj opravdanosti odluke Međunarodnog krivičnog suda da izda naloge za hapšenje predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina i komesarke za prava dece Marije Ljvove Belove.

Komentari (11)

Rajko

19.03.2023. 07:58

To više ne mora da radi Vašington, EU je suviše zabrazdila u ovaj rat, sada im je jedina opcija, da se spasu sveopšteg propadanja, da se porazi Rusija i da se dokopaju ruskog prirodnog bogatstva. Zato reaguju tako histerično. Amerika je odradila posao sa EU, sada će oni sami da se bore za opstanak.

ranko75

19.03.2023. 08:01

Veci deo rusa po tom pitanju , pisu da, oni taj MKS zele da iskoriste za onaj dio higijenskih potreba za koju ne koriste pisoare. Jedan dio kazu da bi mogli razmisliti, kada vide kako on sudi Busu junioru injegovoj ekipi za Irak. Treci kazu da su u Ukraini zvali Sojgua da se javi u sud u Odesi, pa ga kritikovali sto nije dosao, a on im se izvinuo i rekao da je kriv , i doci ce cim se za to stvore uslovi, eto vidimo da sada stvara uslove. Cetvrti kazu da bi MKS mogao zavrsiti u Rusiji. Peti kazu da misle da je MKS medjunarodna kosmicka stanica, i da su na nju provalili vanzemaljci i šale se šaljuci takve komicne poruke.Putin se je toliko uplasio da je odmah otisao da igra hokej da se malo ohrabri, a kada je zavrsio utakmicu otisao je od straha u Mariupolj da prekontrolise kako se grad obnavlja.

walter pravicek

19.03.2023. 08:45

Ako "zaboravimo"historiju iz Vietnama i nešto bliže sadašnjem vremenu,IMA BAJDEN KRVAVE RUKE i u Iraku -BAJDEN JE KAO PODPREDSEDNIK AMERIKE ZA KRAJ OPERACIJE DOŠAO U IRAK!!,KOMEŠTANJE U Libiji,a posebice u Afganistanu.I taj ICC tribunal je mlado ustanovljenje,pa ŠTO NE ZOVU PRVO PREDSEDNIKE AMERIKE ZA ONO ŠTO SE ZBILO U SRBIJI?I OSTALE SOUČESNIKE KOJI SU DALI AVIO PODRŠKU?OD 24.3.DO 10.6.1999 U SRBIJI bombardovali civile!!ŠIPTARI IZTERIVALI CIGANE,(u Sloveniji imamo ovih puno)A SAMI DOBILI DRŽAVU ZA POLIGONE NATO,TE SE SADA PONAŠAJU KAO GAZDE BALKANA.A BAJDENO NIŠTA!!JER SE RADI O AMERIČKOJ NACIONALNOJ SIGURNOSTI!

miler

19.03.2023. 09:25

Oni se nadaju (po treci put) da ce nekad sutra da ucenjuju ruse kad im rasparcaju i pokradu zemlju na osnovu ovog suda i drugih institucija koje iskljucivo sluze za manipulaciju u njihovu korist. Neka prvo potrpaju u zatvore kompletnu evropsku administraciju iz 1999-e kad su bombardovali Jugoslaviju i aneksirali teritoriju da bi napravili vojne baze, i americke predsednike koji pobise onoliki narod po bliskom istoku, africi i aziji sa svojim odlikama pa tek onda bi moglo da se kaze da imaju pravo da hapse bilo koga drugog za iste razloge. Ovaj sud je smesan, navodno je medjunarodni a interesi su jednostrani tj. hapse koga oni hoce i pravda vazi za neke a ne za sve.. A da se ne spominju diskutabilni razlozi bez ikakvih dokaza na osnovu kojih oni potezu optuznice.

Miki

19.03.2023. 11:12

Када ће и ко одговарати за убијање људи деце свих националности у Југославији током бомбардовања 1999 год. и након НАТО агресије од заосталих касетних бомби и зрачења изазваних уранијумом?