UŽAS: Devojčica rodila bebu, ugurala joj papir u usta, pa je bacila komšiji u dvorište

Novosti onlajn

27. 02. 2023. u 15:12

PROTIV devojčice (15) iz Mađarske podneta je krivična prijava zbog sumnje da je ubila svoje novorođenče.

УЖАС: Девојчица родила бебу, угурала јој папир у уста, па је бацила комшији у двориште

Foto: D. Balšić

Devojčica iz grada Emed se sumnjiči da je, nakon porođaja, oštrim predmetom presekla pupčanu vrpcu, a potom da je bebi gurnula papir u usta da bi je ugušila. Bebu je potom bacila u komšijsko dvorište.

Veruje se da se devojčica porodila u dvorištu kuće svojih roditelja u petak uveče, a da je telo bebe potom prebacila kod komšija u vrt.

Petnaestogodišnjoj devojčici je pozlilo posle porođaja, pa su njeni rođaci pozvali Hitnu pomoć, koja ju je odvezla u bolnicu.

Tokom pregleda je otkriveno da se tinejdžerka nedugo ranije porodila. Na osnovu dobijenih informacija, policijske patrole su pojurile u kuću devojčice i bebu pronašli u komšijskom dvorištu. Devojčica je hitno prevezena u bolnicu, gde je i preminula.

Portparol policije Tamaš Dobi rekao je da je 15-godišnja devojčica tokom ispitivanja negirala da se porodila, ali to pobijaju dokazi. Petnaestogodišnja devojčica je privedena na saslušanje.

BONUS VIDEO: MESTO STRAVE U ZEMUNU - Ovo je kuća u kojoj je u zamrzivaču pronađena beba

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)