HRVATSKI predsednik Zoran Milanović ponovo je danas govorio o ratu u Ukrajini i stanju u hrvatskoj vojsci i poručio da je, kako je naveo, "ovo što kao kolektivni Zapad radimo (u Ukrajini) nemoralno", da je njegov zadatak da Hrvatsku drži dalje od toga, jer bilo kakvo učešće u tome je, ističe, smrtno opasno.

Komentari (11)

Mama

30.01.2023. 19:24

Bravo. Istina je svaka rec. Dobro bi bilo i da je iskren.Mozda neki hrvati pocinju da otvaraju oci i znaju da ce biti topovsko meso ako se Rusima smuci zapano licemerje. Evropa je ostala bez naoruzanja po nalogu SAD. Ostali su samo avioni- da elita pobegne! A ostali ce platiti za ne koriscenje mozga! Amerika je daleko a EU ce biti preorana kao Ukrajina.

Sale

30.01.2023. 21:46

Samo slep čovek ne vidi da je još jedan svetski rat počeo. Ovaj Milanović, predsednik male države, okreće testeru naopako jer želi da sačuva svoj narod u sukobu prevelikih sila. Nadam se da će i naš predsednik imati mudrosti da, koliko god može, sačuva našu travu dok se slonovi tuku. Odneo je vrag šalu!

Mile

30.01.2023. 21:50

Bravo Milanovicu! Moramo pogleti istini u oci I videti da Rusija nije Srbija,Hrvatska Albanija I Bosna pa sa njima moze kako oces cak da ih povuces za uho toliko smo mi jaki.A druskane Rusija je ka vojna sila najaca I tu nema igre.Uzmi ili ostavi.

Pedja

30.01.2023. 23:20

Agrokor je Ruska firma već par godina,svi njihovi proizvodi su sada Ruski profit i Bogu fala da je tako,sada sa zadovoljstvom kupujem djeci cedevitu i sebi Podravka supice i ostale proizvode.