NEMAČKA ministarka spoljnih poslova Analena Berbok rekla je u nedelju da se Berlin neće mešati ako Varšava isporuči svoje tenkove nemačke proizvodnje "leopard 2" Kijevu, piše TASS.

Profesor

23.01.2023. 07:29

U svakom profesorskom radnom veku, dodje jedna generacija koja napravi najgore odeljenje djaka, za sva vremena. Nažalost, ovo je ta godina najgorih, najgore odeljenje, najgori djaci, najgora stvorenja koja neće biti ljudi! Nikada! I to svet vraća dva veka unazad!

xepoj

23.01.2023. 08:47

Колико ја примећујем из свега виђеног запад као да се колеба као да су постали свесни украинског пораза зато су тако шкрти у испорукама јер виде да Руси мељу све пред собом и да је досад послато оружје буквално уништено и пре него што је стигло. Зато толике препирке и силне процедуре у нато савезу ко ће шта и колико послати јер су већ до сада исцрпели добар део свог наоружања и опреме а резултата нема. Ваљда им је незгодно да признају пораз па тек реда ради пошаљу по нешто као што видимо 15-20 тенкова на више стотина километара фронта је само кап у мору.

Sinisa

23.01.2023. 11:56

Hahahahaha kakva zaje..... , svi bi nesto ali da ne budu direktno odgovorni , svi ti tenkovi su se bas odlicno pokazali u Afganistanu , ceo nato se pokazao , ishod svima poznat ...