ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev je, komentarišući izjave britanskog premijera Rišija Sunaka o potrebi povlačenja ruskih trupa iz Ukrajine, zahtevao da Britanija „siđe sa Malvinskih ostrva“ i vrati ih Argentini.

Komentari (3)

Mija

19.12.2022. 18:28

Dobro je da neko ima hrabrosti da tim licemjerima, nacistima, kolinizatorima i zlotvorima saspe istinu u lice. Na svakom kontinentu su ostavili leševe. Gde god su stupili nogom sterminirali su domoroce tj starosedeoce počev od Amerike, Afrike, Azije, Australije, Novog Zelanda, južne Amerike svuda samo leševi i krv ostaje za njima. Kakve veze imaju ti Argentinski otoci za tim divljacima, koliko je to nautičkih milja od Engleske a koliko od Argentine po kom to zakonu mogu pripasti njima osim po zakonu jačeg???? A osporavaju Srbima pravo na Kosovo koje je vjekovima njihovo. Zlotvori!!!!

Vreme za promene

20.12.2022. 06:13

Meni ovaj zapadni " demokratski " svet liči na onu svraku iz basne kad se okiti perjem mnogih ptica da bi bila lepa pa na kraju svaka uzme svoje i svraka osta "gola " i "ružna ". Napred Rusi ! Pravda je spora ali dostižna .