AMERIČKI ministar odbrane Lojd Ostin upozorio je danas da bi iz neuspeha da se pomogne Ukrajini da obezbedi sopstvenu budućnost mogao da nastane "svet tiranije i nesigurnosti".

Komentari (9)

Pera

20.11.2022. 01:38

A vi ste kao dobri? Rusi barem ne bombarduju civile osiromašenim uranijumom... za razliku kako ste nas vi gadjali i uzurpirali našu teritoriji!

raca

20.11.2022. 07:09

Ovaj ili je pojeo ludaru ili je mišljenja da je samo on pametan a ostali budale .Kad amerika propadne i ode u .................. tad će tiranija nestati i svet progledati a sat otkucava

Jan

20.11.2022. 10:40

Kome to pricas? Ja jesam mali i mnogo slabiji od tebe ali nisam ni glup ni corav kao sto to ti zelis. Pogledaj malo bolje, citav pravi svet se polako budi i doziveces tihi ekonomski bojkot gde god je to moguce. A tvoj "citav svet" (zapadni) te jos uvek prati ali dokle? Dok im ne dosadi vasa tiranija i otimacina. Doci ce i vama kraj i u EU pa i dalje jer sve redom pljackate. I jos nesto, kako se u kojoj drzavici bolje zivi, imacete sve manje uvezenih pametnih glava koje resavaju vase probleme za sitan novac.

vladimir

20.11.2022. 16:59

Sve vaše zvanične izjave su CINIČNE, LICEMERNE i LAŽNE! Svet "tiranije" i zločina sprovodite vi i to od kraja II. svetskog rata, počevši sa NEZAKONITIM korišćenjem /bombardovanjem/ A - bombi na Japan! Od tada počinje vaš SADISTIČKI "ples" u državama koje su "neposlušne", a toliko ih je da nema prostora nabrajanju i traju do današnjih dana! Srećom "probudili" su se Rusija i Kina i ZAUSTAVIĆE vas do konačnog PORAZA! Vi ste amerikanac (?) i /nažalost/ ne osetite da vas PERFIDNO /marketinški/ koriste da kao /obojeni/ ministar "peru" ZLOČINE "bele" Amerike!