U TOKU je 251. dan specijalne vojne operacije koju Rusija izvodi u Ukrajini.

Walter Pravicek

01.11.2022. 09:50

TKO ŠUTI NA PITANJE,TAJ TIHO PRIZNAJE!Dakle počelo iz vazduha raketiranje,slijedi obleganje Kijeva,ali prije ništa više struje,niti goriva,te njima pokloni agregata neče ništa pomoči,ako jih stave u pogon u podrumima,gde se sakrivaju,svi če umreti od zagađenja,niti vode,neče raditi škola,ni trgovina,ni nočnih lijepih muzičkih spektakla sa devojkama na poziv,te dečkima za one koje to tako hoče a i vole.I znate što:Oni koji su pozadinski radnici,imaju ženu,decu,pa se treba pitati,dali žena neče tako ili su prešli na "taj posao"tek u godinama.,kada oficirima dodaju čin,ili bogatima još koji kofer novaca.Jer to nije sirotinja bre!Bit če ludnica.Bit mrtvih,osakačenih a i poludelih zbog sve neimaštine,terora AZOVaca i vojnika,koji hoče preživjeti,a jedini je njima spas u oduzimanju imavine,zlata i novaca,kao što su činili u Mariupolju u zaklonima ćeličane.INTERNACIONALNA brigada lopova,jest Ukrajinski AZOV.A političari,u INOSTRANSTVO,OBIČNO VOJNA LICA,ODLIČNO PLAČENI,OBUČENI,DA SE NJIMA SERVIRA SVE I TO NAJBOLJE U HOTELIMA 5 ZVEZDA,AKO IMA 6 JOŠ BOLJE,TE NEMILICE TROŠE NOVAC UKRAJINE.A ŠTO NUDE UKRAJINI?NIŠTA POSEBICE!NJIHOVI "PRIJATELJI"NISU NE AMERI,NE ENGLEZI,SLAVENI SU TO,ALI BLESAVE GLAVE IZ KIJEVA TO NISU VIDJELE,HTELE DOKUČITI,PA SU RAZPRODAVALI ORANICE UKRAJINE.KAD OSTANU U KINESKIM GAČAMA,ONDA TEK ČE SHVATITI,ŠTO ZMNAČI PRODATI ORANICU!

Čika Paja

01.11.2022. 18:08

Ja ovo ne razumem: pa majku mu, ako si se dokopao planova neprijatelja, ne treba da mu to kažeš, već da to iskoristiš da ga poraziš na bojištu bar jednom-dvaput, dok on ne ukapira da očito znaš za njegove sledeće korake, a ne da mu to kažeš i sebi oduzmeš vrhunsku prednost! Ovo je suluda ili lažna vest!

Carica Sveta

01.11.2022. 18:30

Sjajna vest. Ne ma zaštićenih sistema. Sada RF ima sve vojne ukrajinske podatke i planove. Sada će i stručnjaci IAEA morati da iznesu činjenice i istinu o tzv prljavoj bombi, a ne kao OEBS da uklanjaju inkriminišuće materijale. I konačno, ovim će se utvrditi umešanost članica NATO u sukob i smanjiti nuklearne tenzije. Samo istinu na videlo. Odavno bolju vest nisam pročitala.

Velja

01.11.2022. 21:22

Forbs verovatno ima cenovnike iz Pentagona, gde wc poklopac košta 20 hiljada dolara, peškir deset hiljada i tako dalje. Nije ni čudo da su računali takve sume, sa kolosalnim cenama po kojim privatne kompanije prodaju naoružanje u Americi. Al zasad su samo u Pentagonu uspeli da izgube šest triliona dolara i nigde drugde.