SJEDINjENE Američke Države, Velika Britanija i Francuska planiraju da na sednici Saveta bezbednosti UN iza zatvorenih vrata u sredu pokrenu pitanje navodnih isporuka oružja iz Irana Rusiji, nakon što je Ukrajina optužila Moskvu da je nabavkom bespilotnih letelica prekršila rezoluciju tog tela, saopštile su neimenovane diplomate.

Mile

19.10.2022. 02:22

Смета западњацима кад Иран даје Русији најопасније дронове,а не сметаим кад сви они трпају Украјину и Косово са оружјем.ДОШЛА МАЦА НА ВРАТАНЦА.Платићете оно што сте закували и то масно.

db

19.10.2022. 06:27

Davidova praćka za Golijatovu praznu glavudžu . A šta ćemo kad Rusi prave svoj Geranj 2 i razvijaju ratnu tehniku usred rata ? Imaju pametne i vešte inženjere i studente . Nisu korumpirani , vole svoju Rodinu ! Francuska u stanju panike , Nemačka u otvorenom ratu sa Rusijom , ostali u bankrotstvu . Narodi u EU na prinudnom izvršenju dugova za struju , vodu , gas , gaće , mleko , brašno ... Divan napredak zajednice sretnih - Zlatna milijarda prosjaka !

Velja

19.10.2022. 08:21

Ček bre malo, da razumem i ja. Jel to negde u ustavu UN piše da jedini koji smeju da isporučuju šta im se navrne i kome im se navrne su zapadnjaci, t.j. ameri? Jel to negde zapisano? Ko je i kad to potpisao?

zora

19.10.2022. 08:27

Samo vi smeta da proizvidite naoruzanje takve vrste. Naj starijoj civilizaciji skorojevici Amerikanci kroje sta smeju a sta ne. A i ratoborni EU nisu bolji. Velike civilizacije se udruzuju, skoro necete moci da odlucujete ni o cemu.

Radovan 5

19.10.2022. 08:33

Znači VERMAHT se buni što neko pomaže braći RUSIMA.Mora biti da mali STARLETAN iz Kijeva koji kao kalimero moli ČETVRTI RAJH da ga snabdevaju sa što više smrtonosnog oružija a vi to i rade,nije pitao i Iran za oružije pa su ga ovi verovatno otkačili.STARLETAN iz Kijeva želi da poubija što više RUSA I RUSKINJA, a kada to isto rade braća RUSI njegovim fašistima i sledbenicim VERMAHTA, onda plače i molo da ga FAŠISTI BRANE.

nik

19.10.2022. 08:50

HAHA a o dronovima njihove proizvodnje ni rec. Ubili su hiljade sa njima a sad im smeta sto su dronovi upotrebljeni u Ukrajni... Povraca mi se od dvostrukih standarda i licimerja sa zapada.

Pitam

19.10.2022. 11:07

Zašto je toliko pitanja preskočeno???? Pitanja o nemačkom, francuskom, američkom naoružanju svuda po svetu, pa i u Ukrajini? Šta bi sa temom bioloških labaratorija? Šta bi sa temom Bajden ovog sina i korisni? Šta bi sa temom masovnih grobnica : KO je tačno u tim grobnicama, kada su ubijeni i kako? Šta bi sa temom:ko je bombardovao TAČNO nuklearku, gasovod, ubio Dariju....koliko je Rusa i neistomošljenika Zapada i Zelenog pobijeno? I, naravno, kad sve to odgovari se TAČNO, koje sve oružje i čije koriste i Rusi i Zelenski, ko izvodi nuklearne vežbe?! Uzgred, čik recite Severnoj Koreji nešto, ona malo-malo pa iznacuje neku nuklearnu bombu ili raketu...! E, gospodo, od smrada vašeg planeta Zemlja nije više plava, pocrnela je.. ili još gore, picrvenela u plamenu..

Walter Pravicek

19.10.2022. 11:22

Ako proizvodi Iran DRONOVE-što bode tek,kada naprave i javno objave,da imaju atomsku bombu-koliko njih je več u skladištima nitko nezna.IRANCI nisu podkupljivi Arapi,oni jesu svoj narod PERZI!!!-SVI skakutajo od STRAHA,jer su kvalitetniji od Američkih i ostalog sveta.Ako to isto Ameri,Englezi ili moji Francuzi izumu,naprave,te dadu Ukrajincima kao probne letove i pucanje na Ruske ciljeve , nitko ne govori o tome.Pa prebrojite oružje u Ukrajini,koja jest sa srečom tamo stigla,a nisu je prije prodali na crnom tržištu,pa če se vidje iz koje sve države jest dopremljeno.Jasno,da se u Kijevu plašu,kukavički političari,drogeraši,prostitutke-žene i muški,viši oficiri,nikada na frontu,te Zelenski.Jer dronovi mogu upropastiti Kijev.Doslovno.

buki

19.10.2022. 12:58

Šta ćemo sa oružjem SAD proizvodnje kojim Zelenski ubija civile u Donbasu duže od 8 godina? To sme, a Putin ne sme ni da kupi oružje od Irana? Po kojoj to logici, pravdi i zakonu tako treba da bude? Zapadnom, nacističkom? E pa ne važi više taj zakon po kojem si ako odlučiš da se braniš od Nato-zlikovaca, već osuđen u Hagu na doživotnu. Taj zakon je Putin ukinuo dekretom, a nacistički kolonijalisti mogu samo da puknu od muke.