RAT u Ukrajini traje već 224 dana.

Komentari (12)

Đura

05.10.2022. 08:05

Predsedniče Zelenski, koliko je majki i očeva ostalo bez svojih sinova poslednjih 15 dana, da bi se hvalili ogromnim uspehom, zašto ne objavite broj stradalih, pa da uspeh proslavite sa njihovim roditeljima?

Moskva

05.10.2022. 12:21

Колико су фашисти одлучни да иду до краја говори један податак а то је да су у току припреме за отварање "финансиских агенција" које би служиле да пруже помоћ становништву. Пошто је економски колапс већ почео и водеће банке су већ изгубиле ликвидност, криза се невероватном брзином распламсава. Велики број грађана услед финансиских потешкоћа почеће са кашњењем у отплати кредита. Раст каматних стопа и самог међубанкарског задуживања довешће огроман број грађана у финансиски ћорсокак. Управо ту се појављује простор за ове агенције у оснивању. Оне наводно треба да нуде могућност замене новчаних дуговања за учешће у одбрани против агресора и помоћ братској Украјини. Те агенције би средства добијала од оне помоћи које владе дају за помоћ Украјини. То је још један степеник ка оном да имамо отворену мобилизацију против Русије.

brka

05.10.2022. 14:14

Naravno da se celi blok bori protiv Ruaije i Rusija tu nemoze nista da uradi .Dobor su se obrukali i bolje im je da podviju rep i povuku se iz Ukrajine i spase svoju vojsku .

ChuChu

05.10.2022. 15:33

E, Rusija nekom garantuje bezbednost i Rusija treži da se istraže neki navodni zločini...da nije jadno i bedno bilo bi smešno...oni koji ni jednu svoju reč i obećanje nisu ispunili oni koji su upali u tuđu zemlju da ubijaju, ruše, pale i raseljavaju oni traže da se sada kao istraže neki zločini....neka vrate 300.000 ukrainske dece koje su raselili i odnveli u Rusiju u nepoznatom pravcu, itd itd, itd