NATO nije u obavezi da pruži odbrambenu pomoć Ukrajini, pošto ta zemlja nije članica alijanse, izjavio je stalni predstavnik Nemačke pri organizaciji Ridiger Kenig u intervjuu za "Der Špigl".

Komentari (4)

buki

03.10.2022. 09:07

Šta znači uopšte to ''NE ŽELE'', ako svi znamo da su hiljade Nato vojnika i svo naoružanje koje se koristi u Ukrajini njihovo (Nato)? Logistička i svaka vrsta podrške ukrajinskoj vojsci je takođe obezbeđena od Natoubica, a ovaj kaže NE ŽELE???? S M E Š A N J E.

deki

03.10.2022. 09:50

Kada ce neko da postavi pitanje :"Kada ce prestati da salju naoruzanje Ukraijini,vrsiti obuke vojnika,slati novce za podrsku,doturati svu pomoc koju mogu da dostave? Zar ovi potezi nisu dokaz UCESTVOVANJA u ratu iako Ukrajina nije clano NATO? Ko se ovde pravi lud?koga oni prave ludim? sta je ovo?

Walter Pravicek

03.10.2022. 19:22

Aki je Nemac ustanovio,da nije obaveza podupirati korumpoirano vodstvo Ukrajine-pazi:Nemci imaju jednu boljih špijunskih službi u Europi-onada tako neka se ponašaju i iz drugih država.Nato daje instruktore,što nije tajna,oružje,municiju za to oružje,SVE samo ne žive sile-vojnika sa oficirima.E ZATO Zelenski želi u NATO članstvo.