HOROR U GRČKOJ: Britanku navodno silovala osmorica muškaraca

Novosti Onlajn

07. 09. 2022. u 11:29

JEDNU Britanku je navodno na grčkom ostrvu Rodos silovala grupa od osam muškaraca.

ХОРОР У ГРЧКОЈ: Британку наводно силовала осморица мушкараца

Foto: AP

Neimenovana žrtva (31) kaže da su ona i njene prijateljice muškarce iz Belgije upoznale u noćnom klubu u Falirakiju na Rodosu tokom noćnog izlaska na ostrvu, piše britanski Miror.

Muškarci, svi starosti između 30 i 35 godina, navodno su nju i njene drugarice odveli u hotel gde je sa jednim od njih imala sporazumni seks na balkonu i u sobi, piše lokalni medij Dimokratiki.

U tom trenutku su njeni prijatelji otišli ​​i ona kaže da su je tada muškarci grupno silovali.

Policiji je kasnije rečeno da je pobegla iz hotela u mesto gde je boravila i prijavila napad u 7 ujutro.

Policija je uhapsila četvoricu osumnjičenih Belgijanaca koje je žrtva identifikovala kao silovatelje.

Forenzički pregled muškaraca, koji negiraju optužbe, sproveden je, dok istraga nastavlja da otkriva druge za koje se tvrdi da su umešani u napad.

(Miror)

BONUS VIDEO:  Jedna osoba poginula u sudaru autobusa i automobila

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

STRANI PLAĆENICI ZA KOMANDAMA UKRAJINSKIH F-16? Rusi uništavaju aerodrome na kojima bi mogli biti bazirani američki lovci (VIDEO)