VELIKA ZAPLENA U MEKSIKU: Pronađena 1,5 tona sintetičkih narkotika

Tanjug

12. 08. 2022. u 10:30

NAKON dobijene dojave meksički vojnici su zaplenili oko 1,5 tona sintetičke droge metamfetamina i 149 kilograma fentanila u prahu, na kontrolnom punktu u severnoj pograničnoj saveznoj državi Sonora, saopštila je vojska, prenosi AP.

ВЕЛИКА ЗАПЛЕНА У МЕКСИКУ: Пронађена 1,5 тона синтетичких наркотика

Foto: Tanjug

Vojnici su takođe u sredu pronašli 816.486 tableta, za koje se sumnja da sadrže fentanil upakovanih u 46 kontejnera.

Ministarstvo odbrane saopštilo je da je dobilo informaciju da kamion koji je prevozio koncentrat voćnog soka u prahu u pogranični grad Tihuanu takođe prevozi i drogu.

Meksički karteli često dostavljaju vlastima informacije o pošiljkama narkotika u vlasništvu rivalskih bandi, navodi AP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ALKARAZ NAVUKAO GNEV SRBIJE NA SEBE: Španac je pokrenuo lavinu koju ne može da zaustavi! Đoković ima navijače koji neće ćutati na nepravdu

ALKARAZ NAVUKAO GNEV SRBIJE NA SEBE: Španac je pokrenuo lavinu koju ne može da zaustavi! Đoković ima navijače koji neće ćutati na nepravdu

NAKON što je Novak Đoković uz mnogo političkih upliva i zakulisanih radnji svrgnut sa mesta broj jedan ATP liste, na njeno čelo zasela su dva španska tenisera - Karlos Alkaraz i Rafael Nadal. Mlađi od njihov dvojice, popularni Karlitos želeo je da tim povodom pošalje poruku svom sunarodniku, a sudeći po lavini koju je pokrenuo zažalio je zbog toga.

04. 10. 2022. u 17:08

Komentari (0)

LJUDINA: Pogledajte kako je čovek sa štakama spasao povređeno mače u Beogradu (VIDEO)