NAČELNIK ADMINISTRACIJE HARKOVSKE OBLASTI: U ukrajinskom granatiranju uništena škola u Izjumu

Tanjug

25. 07. 2022. u 22:56

ŠKOLA u gradu Izjumu na teritoriji Harkovske oblasti uništena je danas u ukrajinskomn granatiranju, izjavio je Vitalij Gančev, načelnik vojno-civilne administracije Harkovske oblasti.

НАЧЕЛНИК АДМИНИСТРАЦИЈЕ ХАРКОВСКЕ ОБЛАСТИ: У украјинском гранатирању уништена школа у Изјуму

Ruski vojnici na istoku Ukrajine, Foto AP

-Do danas su postojale 92 škole. A sada imamo jednu školu manje u gradu Izjumu zbog ukrajinskih trupa. Načelnik lokalne administracije je rekao da se zgrada ne može popraviti, rekao je on za televiziju Rusija-24, preneo je TASS.

Rusko Ministarstvo prosvete je 24. jula akreditovalo dve škole na teritoriji Harkovske oblasti, dodaje TASS.

BONUS VIDEO - POGLEDAJTE DEJSTVO RUSKE AVIJACIJE: Napad na utvrđene položaje ukrajinske vojske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!