NEMAČKI predsednik Frank-Valter Štajnmajer ocenio je danas da je rat koji ruski predsednik Vladimir Putin vodi protiv Ukrajine takođe "rat protiv jedinstva Evrope".

Komentari (4)

Dragan

24.07.2022. 23:08

Stajnmajer zna dobro da su SAD pocetkom 60-tih pretile SSSR-u nuklearnim ratom ukoliko ovi postave rakete na Kubi. Pa pitam se sta sada izigrava nekog "briznog predsednika" pokazujuci prstom na Rusiju i Putina a nikako da kaze da im Putin ne dozvoljava du mu NATO udje "u dvoriste" sa borbenim sredstvima za osvajanjem ogromnog rudnog bogatstva i izvora energetike koje Rusi imaju. E to je po meni licemerstvo i podlo obmanjivanje svetske javnosti.

SERB

26.07.2022. 11:00

За Русију је ово "Специјална војна, Z операција", а за Запад - верски, крсташки поход на православну Русију - преко леђа Руса католика и гркокатолика, који себе зову Украјинцима!

OPET ON OPET JEDAN OD SPONZORA

03.08.2022. 07:50

JEDAN OD ORGANIZATORA PUCA 2014. GODINE. Gospodine Stajnmajer (Steinmeier) vratimo film malo unazad, i pogledajmo ono srdacno rukovanje sa nacistickim vodjama na Majdanu, i podmuklo pruzanje ruke tadasnjem predsedniku Janukovicu, koji je uz vasu (evropsku i americku) pomoc srusen, i morao da bezi iz svoje zemlje, jer su mu nacisti i vi njihovi sponzori radili o glavi. Sva sreca, da je Gospodin Putin na vreme uocio nacisticke namere, po kojima je trebalo da se useli na Krim teroristicka organizacija, ona sa cetiri velika slova, koja je vec u ratu sa Rusijom. Gospodine predsednice Stajnmajer, vasem cinizmu nema kraja, zaboravili ste ko vas je oslobodio nacizma 1945. godine, ili je upravo to oslobadjanje i dan danas trn u oku nemacke politike, zaboravili ste Gospodine predsednice ko vas je ponovo ujedinio, nije to bila ni Amerika, ni Engleska, ni Francuska, to je uradila samo Rusija, odnosno tadasnji generalni sekretar SSSR Gorbacev, kojega je vasa tadasnja politicka elita (Kol i Genser) toliko lagala, da tim lazima u svetskoj politici nema premca. Samo da vas podsetim Gospodine predsednice, sami ste izazvali ovaj rat, sami ste krivi za ovu ekonomsku krizu, koja moze lako da se pretvori u onu iz 1929. godine, pa tako moze da izazove treci svetski rat. Uzdravlje predsednice, i mogu vam reci: BOG NA NEBU I PUTIN NA ZEMLJI.

Firgače

28.10.2022. 19:21

Od svih država na svijetu, imali ste najpovoljniju cijenu gasa( ruskog) ali izgleda da vam je to bilo puno pa sad nastavite da kupujete „jeftiniji" američki i poklopite se ušima.