PREDSEDNIK Državne dume Rusije Vjačeslav Volodin izjavio je da je razlog što Velika Britanija ubeđuje Evropu da ratuje protiv Rusije „do poslednjeg Ukrajinca“ navika da živi na račun drugih.

Mika V

02.07.2022. 14:01

Hvala bogu da mi Srbi ne zivimo ni naciji racun. Samo smo se zaduzili 8 milijardi kod Kineza, a od EU dobili 2 milijarde nepovratno. Sto se tice ruskog rezima, on zivi na pljacki sostvenog naroda, tako da su u tom smislu stvarno samostalni, ima dovoljno rusa.

normalno

02.07.2022. 14:13

Za englesku je sunce imperijalizma zauvijek zašlo sada rusiju grije to sunce to je on htio reći e neće moći imperijalizam je u suštini uvijek isti stradaju nevini

Marko

02.07.2022. 16:05

Za vreme SSSR-a postojao je taj Varšavski pakt,a države koje su mu pripadale bile su povezane komunističkom vlašću koja je imala svoje negativne posledice. I taj Varšavski pakt, kao odbrana od imperijalizma je posledica Hitlerovog upada i uništavanje Rusije. Istorijski Rusija, kao država nije napadala druge niti koristila robove kao radnu snagu niti esploatisala tuđe bogatstvo kao Engleska i kao još neke evropske države, kojima se mi danas divimo. One su bile "loši momci" u prošlosti ali se sada bore za ljudska i manjinska prava. Licemerje! Britanija gubi moć kao i njena partnerka Amerika, pa se bore svim sredstvima. Ali kasno je. Centar moći se seli na Istok.