ENGLESKA JE NAVIKLA DA ŽIVI NA RAČUN DRUGIH Predsednik Ruske dume o Londonu: "Za njih je sunce imperijalizma zauvek zašlo"

Novosti onlajn

02. 07. 2022. u 11:21

PREDSEDNIK Državne dume Rusije Vjačeslav Volodin izjavio je da je razlog što Velika Britanija ubeđuje Evropu da ratuje protiv Rusije „do poslednjeg Ukrajinca“ navika da živi na račun drugih.

ЕНГЛЕСКА ЈЕ НАВИКЛА ДА ЖИВИ НА РАЧУН ДРУГИХ Председник Руске думе о Лондону: За њих је сунце империјализма заувек зашло

FOTO: Printskrin

On je takođe dodao i da je sunce imperijalizma za Englesku zauvek zašlo.

- Danas London ubeđuje Evropu da je neophodno da ratuje protiv Rusije do poslednjeg Ukrajinca. Razlog je navika da se živi na račun drugih, a koje se Engleska nikako ne može osloboditi - napisao je Volodin na svom Telegram kanalu.

On je dodao da se London usplahireno „hvata za svaku mogućnost samopotvrđivanja“.

Upravo zato, prema njegovim rečima, Velika Britanija napušta Evropsku uniju, a zatim traži nove saveze „sa rusofobičnim režimima u Poljskoj, na Baltiku, u Ukrajini, da bi makar negde bila lider“.

Predsednik Dume je takođe dodao da je London, koji je ranije bio prva ekonomija u svetu, sada pao na deveto mesto, pri čemu je njegova bivša kolonija Indija ispred njega.

- Kolonijalni revanšizam neće dovesti ni do čega dobrog. Za Englesku je sunce imperijalizma zauvek zašlo - zaključio je Volodin.

BONUS VIDEO: 

"URAGAN" PONOVO U AKCIJI: Dejstvo višecevnih bacača na snimku Ministarstva odbrane Rusije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

SRBINA ZABOLEO ZUB U GRČKOJ, OTIŠAO KOD LEKARA I VIDEO RAČUN: Ne znam šta me je snašlo - nesvakidašnja situacija na letovalištu