PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin potpisao je zakone o neizvršavanju odluka Evropskog suda za ljudska prava posle 15. marta, tako da će odredbe tog suda prestati da budu osnova za preispitivanje odluka ruskih sudova.

Komentari (4)

Pera pravda

11.06.2022. 19:47

Taj sud kao i UN su instrumenti Duboke države. To je dokazano. Novi svetski poredak se polako rađa, živela majčica Rusija, živela otadžbina Srbija

vladimir

11.06.2022. 20:10

Ne razumem "odluku" EU suda, koji u medjunarodnoj pravnoj nomenklaturi i ne postoji! Postoje nacionalni sudovi, postoje sudovi koje je /samo/ odobrio UN i koji figuriraju kao priznati medjunarodno pravni subjekt ali sud EU / statut/ i ko ga podržava ...? Uostalom takva je i EU kojoj "težimo"! A pogotovo "suditi" Putinu ....alo pa on će vama SUDITI ako se ne "smilostivi" i ne otera vas SVE u ćošak! Da li ste vi SVESNI koga ste "izazvali" i kako će te objasniti "svom" narodu gde ste se za.ebali! Mislio sam i verovao u evropsku kulturu i tradiciju ali ovo je razočarenje i potpuni DEBAKL! Kraj Evrope koju sam poznavao, a poznavao sam je!

liberat

11.06.2022. 21:04

Vrlo pametan potez, jer Evropa je postala američko dvorište koje samo ispunjava američke želje i njihove naredbe. Tako da je vreme za nove odnose u svetu, bez globalne tiranije Amerike.