PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin potpisao je zakone o neizvršavanju odluka Evropskog suda za ljudska prava posle 15. marta, tako da će odredbe tog suda prestati da budu osnova za preispitivanje odluka ruskih sudova.

Pera pravda

11.06.2022. 19:47

Taj sud kao i UN su instrumenti Duboke države. To je dokazano. Novi svetski poredak se polako rađa, živela majčica Rusija, živela otadžbina Srbija

vladimir

11.06.2022. 20:10

Ne razumem "odluku" EU suda, koji u medjunarodnoj pravnoj nomenklaturi i ne postoji! Postoje nacionalni sudovi, postoje sudovi koje je /samo/ odobrio UN i koji figuriraju kao priznati medjunarodno pravni subjekt ali sud EU / statut/ i ko ga podržava ...? Uostalom takva je i EU kojoj "težimo"! A pogotovo "suditi" Putinu ....alo pa on će vama SUDITI ako se ne "smilostivi" i ne otera vas SVE u ćošak! Da li ste vi SVESNI koga ste "izazvali" i kako će te objasniti "svom" narodu gde ste se za.ebali! Mislio sam i verovao u evropsku kulturu i tradiciju ali ovo je razočarenje i potpuni DEBAKL! Kraj Evrope koju sam poznavao, a poznavao sam je!

liberat

11.06.2022. 21:04

Vrlo pametan potez, jer Evropa je postala američko dvorište koje samo ispunjava američke želje i njihove naredbe. Tako da je vreme za nove odnose u svetu, bez globalne tiranije Amerike.