NEMAČKA ministarka spoljnih poslova Analena Berbok rekla je da sankcije Rusiji mogu biti ukinute samo ako se njene trupe povuku sa teritorije Ukrajine.

Smešna si

01.05.2022. 20:31

Ajde ti počni da sakupljaš cigle i blokove za novi zid i beton dobijaš od Putina gratis ako tako nastavis dobices još moderniji i lepši zid i gratis smeštaj u sibiru

Velja

01.05.2022. 22:58

Jeste li ikad imali osećaj da neko ko vam govori kao da govori iz neke druge galaksije, koja nema blage veze sa svetom na kojem vi živite? Meni se to stalno dešava kad još pročitam šta ova govori.

Pera

02.05.2022. 01:49

Meni gospođa deluje apsolutno prikladno sa njenom strankom... kao da je do dolaska na vlast živela u nekoj komuni u šumi... jad i čemer nove vlasti Nemačke.

Srbijo Zuta kuco

02.05.2022. 08:00

Pre tridesetak godina sam bio zaposlen na kratko (tri meseca) u SAD u jednoj zelenoj stranci. Ispostavilo se da su na celu bili "penzionisani" policajci. Svaka planirana akcija je bila provaljena. Na demonstracijama je bar trecina "demonstranata" policija u civilu. Sve se snima. Sve sto kazete u organizaciji "moze i bice korisceno protiv vas". Zato su sve drzave jedine SAMOorganizovane grupe koje ne mogu da kontrolisu (grupe navijaca) proglasile za huligane. Moguce je da su incidenti koje prave "huligani" provokacije policijskih agenata ubacenih da izazovu nasilje da bi policija imala povod da hapsi, ucenjuje i tako dodje do dousnika unutar organizacije. Setite se samo incidenta u Djenovi ili Splicana ubacenih medju navijace u Beogradu. Zasto ovo pominjem? Pominjem kao uvod da biste razumeli igru sa "zelenim" strankama koje se zalazu za rat. Isto se dogadja u Srbiji sa laznim "Ljoticevcem" i "Zavetnicom" koja se zavetovala NATO-u. Veliki brat ih je ubacio u Skusptinu da bi progurao priznanje genocida u Srebrenici. Zapamtite i opametite se.

Balkan

02.05.2022. 16:58

Licemerno, znaci ako bi se Rusija priblizila Nemackim granicama to je opasno a priblizavanje NATO ruskim granicama to je normalno, ne mogu vise ni da ih citam, ako je bilo nesto pametno receno preskocio sam odmah posle uvoda. Ziveli