OVO JE KINESKI ILON MASK - DVOJNIK MILIJARDERA! Vlasnik Tesle ga zapratio i prokomentarisao neverovatnu sličnost (VIDEO)

Novosti onlajn

29. 04. 2022. u 09:54

IAKO je možda jedan Ilon Mask dovoljan, po nekima čak i previše, mnogi su tek saznali za to kako najbogatiji čovek na svetu verovatno ima i svog dvojnika.

ОВО ЈЕ КИНЕСКИ ИЛОН МАСК - ДВОЈНИК МИЛИЈАРДЕРА! Власник Тесле га запратио и прокоментарисао невероватну сличност (ВИДЕО)

Foto AP

On dolazi iz Kine, a popularnost mu je naglo porasla otkako je Mask kupio Tviter za 43 milijarde dolara.

"Kineski Ilon Mask" ovih dana ponovo se našao u centru pažnje, a mnogi korisnici Tvitera podelili su video-snimke neimenovanog Kineza koga smatraju milijarderovim dvojnikom.

Između ostalog, dvojnik se i sam oglasio na svom profilu gde je, na lošem engleskom, pokazao na simbol Tvitera - plavu pticu.

@mayilong0 This is a free bird. I like him and I'm going to go to him right now. Because Elon Musk is my brother#elonmusk #tesla #twitter ♬ dance(256762) - TimTaj

- Ovo je slobodna ptičica. Ilon mi se sviđa i sada odlazim kod njega, jer on je moj brat - dodao je ispod svoje objave koja je za manje od dan skupila preko 2,8 miliona pregleda.

Počele su da se nižu i brojne šaljive reakcije, a ljudi su u komentarima uglavnom spominjali Tviter: "Znaš, ti sada poseduješ tu ptičicu. Molim te oslobodi je", kao i oni poput "Ilone, izgledaš drugačije otkako si kupio Tviter".

- Sve u vezi sa kineskim Ilonom Maskom izgleda mi bolje od onog pravog. Jedva čekam da vidim šta će da uradi, napisao je jedan korisnik.

Maskov dvojnik postao je viralan kada je prošle godine objavio video na TikToku gde stoji pored automobila oponašajući direktora Tesle, a mnogi su bili šokirani neverovatnom sličnošću, do te mere da su pomislili kako snimak nije stvaran već rađen dipfejk tehnologijom.

Inače, dipfejk podrazumeva da se na realističan način umetne nečije lice na nečije telo.

- On liči na Ilona Maska više nego Ilon Mask sam na sebe - zaključio je tada jedan korisnik.

Uprkos takvim komentarima, Kinez se nije predao, a na profilu je nastavio da postavlja objave u stilu Maskovog dvojnika.

Oglasio se i milijarder

Na sve se oglasio i milijarder, koji je otkrio kako je i sam zapratio čoveka koji veoma liči na njega.

- Možda sam delom Kinez - napisao je u jednoj od svojih objava Mask, čija je majka Kanađanka, a otac Južnoafrikanac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024