Ukrajina je 25. marta dobila novu seriju oružja i municije od Nemačke. U zemlju je isporučeno 1.500 protivvazdušnih projektila Strela, 100 mitraljeza MG3 i osam miliona komada municije za pištolje, prenosi agencija DPA.

Velja

26.03.2022. 07:52

Pa to je jedino što im fon der Lajen nije upropastila kad je "rukovodila" odbranom. Ajd povadite i stare nacističke šmajsere iz muzeja pa šaljite i to. Ti će se barem dobro uklapati sa onima koji ih koriste.

Cika Velja

26.03.2022. 08:30

Gospodo Nemci!!! Rusi kao nacija su 1945.godine,kada su vas porazili,imali svako moralno pravo da vas izbrisu sa planete! Vasa zverstva prema Rusima na tlu Rusije,sa vase strane kao okupatora,su nezamisliva! I pored toga,milosrdjem ruskog naroda vi jos uvek postojite,i jos uvek radite sve sto je u vasoj moci,da i dalje ubijate te iste Ruse??? Zamislite gospodo Nemci...koliko je snage potrebno ruskom narodu da ne pritisne dugme koje imaju,i da vas ne izbrisu sa planete Zemlje??? Kod njih opet ima ljudskosti koja kaze da svi Nemci nisu isti,mada ocigledno nisu u pravu! Svi ste vi,barem u ogromnoj vecini,isti kao i vas vodja Hitler!!! Onaj mali deo vas koji tako ne misli,nije zasluzio da prezivi,jer...ćute!!!

Nikita Petrovic

23.04.2022. 15:19

skoro drevna prica a i od skora,tamo gde se germani ukluce tu rat ubrzava samo sto su sredili bradenburg kapiju morace iznova sudeci po dogadjanjima,redosled se menja berlin ide pre londona,bec,rim pariz brisel ce popricekaju