NA poziv italijanskog Parlamenta predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski obratio se danas italijanskim poslanicima i senatorima sa serijom kritičkih aspekata koji se odnose na vojnu intervenciju u Ukrajini, ali se nije podrazumevao bilo kakav dijalog ili pitanja od strane deputata, a poziv je usledio nakon njegovog obraćanja nekim evropskim parlamentima, ali i parlamentima SAD i Izraela

Komentari (8)

Srbijo Zuta kuco

22.03.2022. 14:12

OUN Stepana Bandere 1936. godine njegove pristaše dodale fašistički pozdrav rukom uz slogan 'Slava Ukrajini'". To je isto sto i “Viva il Duce” Sua Eccellenza Benito Mussolini, Capo del Governo, Duce del Fascismo e Fondatore dell'Impero (Његова екселенција Бенито Мусолини, Шеф владе, Вођа фашизма и оснивач царства). Ili „'Za dom spremni' je isto što i 'Sieg Heil'!” Maksi su pale.

Ja

23.03.2022. 12:17

Nije zeleo rat a naoruzava se od strane SAD i NATO godinama. Pa sta si mislio da ce amerikanci i francuzi da ginu. Sa razlogom je i doveden od SAD na mesto predsednika. Maroneta. E pa zeznuo si se, da si hteo da sacuvas zivote i mir drzao bi drzavnu neutralnost. Ovako te treba posle rata lincovati u centru Kijeva. Izdajniku. Ameri su namazani,gurnu malo para u vasu drzavu i vi mislite da ce biti med i mleko. Ameri za sve sto rade imaju dugorocne ciljeve i teraju ukrajince da ginu za njih. Zelenski je IZDAJICA ukrajinskog naroda, maroneta SAD i sarlatan sa dramskim izvodjenjem unapred nametnutih govora. DOZOVI se pameti ukrajinski narode. ZELENSKI u inostranstvu ili nekoj rupi tera vas da ginete.