PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin je u specijalnom obraćanju građanima Rusije saopštio da je doneo odluku o specijalnoj vojnoj operaciji u Donbasu.

Komentari (9)

Rodoljub

24.02.2022. 12:24

Tako se govori! Svaka reč na mestu. Bravo gospodine Putin! Lepo prezentovana arogancija Zapada. Nije za očekivati da će se oni zastideti, pa ipak: treba ih stalno podsećati, gde su oni kršili međunarodno pravo. SAD i NATO su zadnji, koji bi mogli pričati o pravdi.

Bambi

24.02.2022. 12:35

Ovako iskren i istinit govor jednog predsednika drzave nisam procitao ni cuo skoro pa nikad.Ceo zivot slusam samo lazi,obmane i prazne price za koje se unapred znalo da nemaju nikakvu tezinu. Dok zapad funkcionise na mozda bude-videcemo ovde je covek sve taksativno naveo i dokazao da to nisu ljudi koji stoje iza svojih reci i zakona.Zapad je sljam civilizacije!

Milorad Zemun

25.02.2022. 23:54

Tako i treba tretirati ,( maltretirati), lažove , siledžije, pljačkaše i ubice sa Zapada. Drugo ne zaslužuju. Njihove cele države su zasnovane na osvajanju, pljački, pomoru stanovništva lažima i ucenama. To je karcinom naše planete, ali najzad je pronađen protiv otrov i lek. Gorak je , ali deluje. Živela Rusija.