NEMAČKA U ŠOKU POSLE ZLOČINA: Muškarac ubio ženu i troje dece zbog kovid sertifikata, pa presudio sebi!

Novosti online

07. 12. 2021. u 17:07

NEMAČKA policija u gradu Kotbus u subotu je pronašla tela petočlane porodice sa prostrelnim ranama po telu, a neverovatan motiv na koji sada sumnjaju potresao je celu zemlju.

НЕМАЧКА У ШОКУ ПОСЛЕ ЗЛОЧИНА: Мушкарац убио жену и троје деце због ковид сертификата, па пресудио себи!

Foto: EPA

Vlasti veruju da je otac ubio svoju ženu (40), troje dece (od 4,8 i 10 godina) i sebe (40) jer se plašio da će mu socijalna služba oduzeti decu, budući da je uhvaćen kako falsifikuje potvrdu o vakcinaciji protiv korona virusa za svoju suprugu, prenosi „Blic“.

Mogući motiv smrti petočlane porodice šokirao je kako policajce, tako i ceo grad, a okružni tužioci veruju da je 40-godišnji otac ubio svoju porodicu, a potom počinio samoubistvo.

Prilikom pretresa stana, policajci su pronašli belešku za koju se veruje da ju je napisao otac i u pismu je objasnio da je falsifikovao potvrdu o vakcinaciji koju je njegova supruga odnela svom poslodavcu.

Poslodavac je, kako je napisao, otkrio prevaru i zapretio tužbom, a par je ostao u strahu od hapšenja i oduzimanja dece.

Svih pet članova porodice pronađeno je sa prostrelnim ranama, saopštile su vlasti, a u kući je pronađeno vatreno oružje za koje ni majka ni otac nisu imali dozvolu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NEADEKVATAN ODGOVOR NA EPIDEMIJU: Kim optužio vladine zvaničnike