NIŠTA NIJE UKAZIVALO NA TO DA ĆE DA SE UBIJE: Žena biznismena iz Kragujevca otkrila šta se dogodilo noć pre tragičnog događaja

Novosti online

29. 11. 2021. u 13:04

POZNATI kragujevački preduzetnik Vladislav Avramović (74) izvršio je samoubistvo u svojoj poslastičarnici u centru grada.

НИШТА НИЈЕ УКАЗИВАЛО НА ТО ДА ЋЕ ДА СЕ УБИЈЕ: Жена бизнисмена из Крагујевца открила шта се догодило ноћ пре трагичног догађаја

Foto: D. Balšić

Njegova nevenčana supruga potvrdila je da je popio veliku količinu lekova i da ga je jutros zatekla mrtvog.

- Ja sam živela sa njim poslednjih godina. Ništa nije ukazivalo na to da može da se ubije. Poslednji put smo se čuli juče, rekao je da će da se nađe sa prijateljima. Uveče sam ga zvala i nije se javio. Zaspala sam, a kad sam jutros ustala i videla da nije spavao kod kuće, zabrinula sam se i došla u lokal, ali on se ubio još sinoć - ispričala je Mirjana Petrović.

Porodica i prijatelji se okupljaju u poslastičarnici koja je zatvorena poslednjih nekoliko dana. Vlada Srce je bio poznati preduzetnik i ugostitelj.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja