NARUČILI DA IM DONESU VOĆE U SPA, NAŠLI IH MRTVE: Detalji tragedije u Albaniji, stradala ruska porodica! (FOTO+VIDEO)

Novosti online

18. 10. 2021. u 23:50

ČETVOROČLANA porodica, koja je pronađena u petak mrtva u spa centru luksuznog hotela u Albaniji, je svega sat vremena pre tragedije stigla u hotel.

НАРУЧИЛИ ДА ИМ ДОНЕСУ ВОЋЕ У СПА, НАШЛИ ИХ МРТВЕ: Детаљи трагедије у Албанији, страдала руска породица! (ФОТО+ВИДЕО)

Foto. East2west News

Sergej Burenkov (60) iz Moskve je sa suprugom Natalijom (58), ćerkom Katjom (31) i njenim dečkom Nikitom Belousovim (37) došao na odmor u Albaniju, a plan je bio da u hotelu ostanu sedam dana.

Kobnog dana porodica je, nedugo nakon prijavljivanja u hotel, poželela da se opusti u sauni, ali ih je osoblje ubrzo našlo mrtve. Veruje se da su preminuli od posledica gušenja.

Porodica je pre ulaska u saunu naručila da im donesu voće i piće u spa, ali kada je konobar došao da im javi da im je sve servirano već su svi bili mrtvi.

Policija u Albaniji istražuje sve okolnosti njihove smrti.

Foto. East2west News

- Nekoliko puta sam viknuo kako bi ih obavestio da im je hrana dostavljena, ali niko nije reagovao. Onda sam ušao u saunu i video da su mrtvi - rekao je radnik hotela za albanske medije.

Kako je naveo, jedna od žrtava je ležala na ležaljci, dvoje je bilo u sauni, a četvrta žrtva je sedela kraj bazena.

 

- Svi su bili ugušeni - rekao je radnik.

Iz policije su saopštili da su tela pronađena u 22.20 časova, i da su u pitanju ruski državljani.Mediji prenose da je čitavo osoblje hotela, koje se nalazi na 50 kilometara od Tirane, ispitano.

Foto. East2west News

Ispituje se i da li su preminuli konzumirali alkohol.

Albenijan dejli njuz je preneo da je grupa istražitelja koja vodi slučaj odlučila je da je reč o ubistvu, iako još nije završila istragu.

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

AMERIKA DAJE RAFU ZA MANJI UDAR NA IRAN? Netanijahu navodno promenio plan kontraudara na Teheran posle razgovora sa Bajdenom