RAT RUSIJE I AMERIKE ODLUČIĆE HIPERSONIČNI PUTINOVI PROJEKTILI: Bivši izraelski obaveštajac otkriva šta će biti prva meta Moskve

Novosti online

25. 09. 2021. u 16:17

RUSIJA je usmerila sve svoje snage na stvaranje naprednih sistema elektronskog ratovanja i hiperzvučnog naoružanja za glavni udar u slučaju rata sa Sjedinjenim Državama.

РАТ РУСИЈЕ И АМЕРИКЕ ОДЛУЧИЋЕ ХИПЕРСОНИЧНИ ПУТИНОВИ ПРОЈЕКТИЛИ: Бивши израелски обавештајац открива шта ће бити прва мета Москве

Foto: Printskrin/depozitphotos/ilustracija

Poznati izraelski politikolog, vojni stručnjak, bivši načelnik specijalne službe Nativ Jakov Kedmi rekao je to u emisiji „Solovjev LIVE“.

Prema analitičaru, SAD se prvenstveno oslanjaju na svoju flotu sa nosačima aviona, ali će to biti prva meta Rusije. Američka mornarica je skupa, a uspostavljanje trilateralnog odbrambenog saveza AUKUS od strane Velike Britanije, Australije i SAD verovatno neće biti vojno efikasno.

Sjedinjene Države i njihovi saveznici nemaju sisteme za efikasnu borbu protiv hipersoničnih projektila Ruske Federacije. Zbog toga američka flota neće imati ništa da suprotstavi ruskim raketama i garantovano će biti uništena, rekao je ekspert.

(alo.rs)

BONUS VIDEO: "TAJ ĆE SNAJPER NAŠ DA BUDE!" Pogledajte kako su mladi Srbi dočekali smenu straže ROSU

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)