BIRAČI u Nemačkoj izaći će, za nešto više od mesec dana, na savezne parlamentarne izbore, posle kojih će Berlin dobiti novog kancelara, prvog naslednika Angele Merkel, posle 16 godina.

Komentari (2)

Fric

14.08.2021. 23:47

Nebih se bas slozio u potpunosti cinjenice iznete u tekstu da je partija zelenih pod Joskom Fiserom jedina kriva za pristanak NATO napada na Srbiju. Joska je bio ministar inostranih poslova ali iako je bio za bombardovanje, nije mogao da donese odluku bez saglasnosti Sredera. Veliki deo partije zelenih uopste nije bio za angazovanje Nemacke pa su na Josku cak bacili kesu sa farbom u znak protesta. U tadasnjoj vladi je najgori agitator NATO angazmana bio ministar odbrane Rudolf Sarping iz socijalisticke partije. Jedina partija koja bi bila danas naklonjena srpskim interesima je levica.

Bonaparta

15.08.2021. 17:18

Zeleni su sledbenici nacista sada pod perfidnijim imenom da se Vladi nebi setili što bi naš narod rekao. To jasno pokazala i ova predstavnica iz Nemačke koja je došla da nam soli pamet i čiji deda je učestvovao u drugom svetskom ratu kao vojnik Hitlerovih jedinica na prostoru današnje Srbije. Samo dobili su po nosu u dva svetska rata. Posle ovog neće se opoaviti nikada više. Biće počišćeni jednom zauvek kao što veterinar počisti vepra.