DANIJELA SE UBILA POSLE VENČANJA: NJena veza je bila laž - udala se za osuđenog prevaranta koji je vodio dvostruki život! (FOTO)

Novosti online

28. 07. 2021. u 16:48

DANIJELA Stepijen, žiteljka Barnlija u Velikoj Britaniji, oduzela je sebi život nakon što je saznala da je njen muž vodio dvostruki život - dane je provodio sa suprugom, a noći sa njom.

ДАНИЈЕЛА СЕ УБИЛА ПОСЛЕ ВЕНЧАЊА: Њена веза је била лаж - удала се за осуђеног преваранта који је водио двоструки живот! (ФОТО)

Foto: Instagram/danielkadaniela

Mlada žena je izvršila samoubistvo u avgustu prošle godine nakon što je shvatila da je njena veza sa osuđenim prevarantom bila samo jedna velika laž.

Istraga zbog njene smrti je zaključena u junu ove godine, a na ročištu su razmotreni i dokazi u vezi sa njenim suprugom DŽonijem.

DŽoni, koji je bio poznatiji i kao Radža Rez, ili Rezvan DŽaved, je bio nasilan prema Danijeli, i u njenom stanu je gajio marihuanu i krao joj je novac.

On je uhapšen 2010. godine nakon što je izveo jednu od najvećih prevara sa osiguranjem u istoriji Velike Britanije - sa svojim bratom je oteo čak 12 miliona funti.

Danijelina sestra Samanta je prvi put progovorila o sestrinom samoubistvu i svemu što se desilo.

- Odmah sam posumnjala u DŽonija. Izgledao je veoma posesivno, bio je opsednut njom, ali je prema meni bio grub - rekla je Samanta, koja se sa sestrom preselila iz Poljske pre deset godina.

- Danijela to nije mogla videti. Bila je veoma emotivna, pratila je svoje srce i očajnički je želela da se skrasi i ima porodicu. Zaista je želela decu. Mislila je da će joj DŽoni sve to dati - rekla je utučena devojka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)