RUSI NAPRAVILI NOVI BORBENI AVION: Objavili reklamu - jedan detalj privukao pažnju svih (FOTO/VIDEO)

Novosti online

13. 07. 2021. u 22:55

PRVOG dana vojnog sajma MAKS-2021 ruska korporacija "Rosteh" će predstaviti "fundamentalno novi" vojni avion, piše RIA Novosti.

РУСИ НАПРАВИЛИ НОВИ БОРБЕНИ АВИОН: Објавили рекламу - један детаљ привукао пажњу свих (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Depositphotos/Jutjub/Rosteh

"Ujedinjena avionska korporacija" (deo "Rosteha") namerava da javnosti predstavi novu letelicu 20. jula, na Međunarodnom vazduhoplovnog i kosmičkog sajmu u Žukovskom kod Moskve.

- Uvereni smo da će novi proizvod izazvati interesovanje ne samo u našoj zemlji, već i u celom svetu, uključujući i naše konkurente u inostranstvu - rekao je predstavnik "Rosteha".

Izrađena je i posebna veb stranica za prezentaciju novog ruskog aviona, a takođe je objavljena i reklama koju možete pogledati ispod.

Na reklami se vide ljudi iz UAE, Indije, Vijetnama i Argentine, koji dobijaju poruku u kojoj piše "Dolazi", i hitaju da vide novi avion.

Ipak je mnogo zanimljivija činjenica da se u jednom trenutku vidi senka nove ruske letelice na zemlji, što nam daje neke smernice po pitanju izgleda iste. 

Senka novog aviona koja se vidi na površini mora/Foto: Jutjub/Rosteh

Ruski vojni ekspert Aleksej Leonkov je za radio Sputnjik prokomentarisao snimke i izneo svoje pretpostavke.

Aleksej Leonkov/Foto: Printscreen

- Može se videti da će letelica imati dobar raspon krila, i očigledno je da će biti udarni avion. Budući da sada imamo multifunkcionalne letelice, i novi avion će verovatno ciljati i vazdušne i ciljeve na zemlji. S obzirom na to da se sada razvijaju nove tehnologije, pretpostavljam da će one biti ugrađene u novu letelicu. Činjenica da su na video snimku prikazani predstavnici različitih zemalja sugeriše da će letelica imati izvoznu orijentaciju - rekao je Leonkov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a