STAJLING DŽIL BAJDEN TOKOM SASTANKA SA DŽONSONOM: Prva dama Amerike izborom garderobe poslala poruku (FOTO)

Tanjug

10. 06. 2021. u 23:27

DŽIL Bajden šalje svojim stajlingom poruku ljubavi dok prati svog supruga predsednika SAD DŽozefa Bajdena u inostranstvu.

СТАЈЛИНГ ЏИЛ БАЈДЕН ТОКОМ САСТАНКА СА ЏОНСОНОМ: Прва дама Америке избором гардеробе послала поруку (ФОТО)

Foto: Tanjug/AP Photo

Prva dama SAD nosila je crni blejzer sa natpisom "ljubav" na leđima kada su se ona i predsednik SAD sastali sa britanskim premijerom Borisom DŽonsonom i njegovom suprugom Keri DŽonson, preneo je AP.

Ona je nosila isti blejzer pre više od dve godine kada je započeta Bajdenova predsednička kampanja.

- Donosimo ljubav iz Amerike - rekla je ona novinarima, objašnjavajući svoj modni izbor.

- Ovo je globalna konferencija i pokušavamo da uspostavimo jedinstvo širom sveta i mislim da je to potrebno sada, da ljudi osete jedinstvo iz svih zemalja i osete nadu posle ove godine pandemije - istakla je ona.

Bajdenova je poznata po svojim modnim izborima, često se odlučujući za pastelne ili na oko privlačne printove na događajima na kojima prisustvuje u ime administracije predsednika SAD.

Veoma retko nosi obuću bez potpetica.

Ovo nije prvi put da je ona odećom poslala direktnu poruku - tokom predizbornog putovanja u Ajovu krajem prošle godine, Bajdenova je nosila crne uske farmerke sa natpisom "Glasaj", podseća AP.

Blejzer i pantalone DŽil Bajden potpuno su drugačiji od poruke koju je prethodna prva dama SAD Melanija Tramp poslala svojom odećom tokom putovanja u pritvorski centar za decu migrante 2018. kada je nosila blejzer na kome je pisalo: "Stvarno me nije briga, da li je tebe?'', dodaje Asošijejted pres

U prihvatilištu tog centra je, kako navodi američka agencija, nosila drugi blejzer.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)