UPOZORENJE GENERALNOG SEKRETARA: Stoltenberg - Moskva i Minsk ne treba da prete članicama NATO

Tanjug

06. 06. 2021. u 10:50

GENERALNI sekretar NATO Jens Stoltenberg upozorio je danas Rusiju i Belorusiju da ne prete članicama Severnoatlantskog saveza, nakon što su beloruske vlasti prisilno prizemljile putnički avion "Rajanera" koji je bio na letu Atina - Vilnjus unutar EU.

УПОЗОРЕЊЕ ГЕНЕРАЛНОГ СЕКРЕТАРА: Столтенберг - Москва и Минск не треба да прете чланицама НАТО

Foto: Printscreen

 - Naravno da smo u hitnim slučajevima spremni da zaštitimo i obranimo svakog saveznika od bilo koje vrste pretnje koja dolazi iz Minska i Moskve - rekao je generalni sekretar NATO za novine "Velt am Zontag".

On kaže da u NATO "vrlo pažljivo" prate šta se događa u Belorusiji.

 - Belorusija postaje sve više i više zavisna od Rusije - naglasio je Stoltenberg, a prenela agencija Hina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)