JECKOV U OPŠTINI TRPINJA: SDSS je brana od desničara, ali i od levog populizma koji nikad ni jedan srpski problem rešio nije

Novosti online

12. 05. 2021. u 16:10

POTPREDSEDNICA SDSS-a i prva na županijskoj listi SDSS-a za izbore 16.maja u Vukovarsko-sremskoj županiji govorila je na predizbornom skupu SDSS-a u Bršadinu, opština Trpinja.

ЈЕЦКОВ У ОПШТИНИ ТРПИЊА: СДСС је брана од десничара, али и од левог популизма који никад ни један српски проблем решио није

Foto: SDSS

- Hvala stanovnicima Bršadina što nam ukazuju poverenje i što prepoznaju naš rad kako bi srpska zajednica opstala na ovom podrucju. Nadamo se da će posle ovih izbora da SDSS i naš kandidat za načelnika opštine Miloš Miodragović voditi opštinu Trpinja u budućnosti.

Dragana Jeckov se osvrnula na dosadašnju kampanju i istakla je političke prioritete SDSS-a. “ Suočeni smo sa mnogo napada na nas i sa desna i sa leva što je najbolja potvrda da dobro radimo svoj posao. Konkurenciju u našoj zajednici mi nemamo. Uvek smo smatrali da jedino moguće sredstvo za ostvarivanje vitalnih interesa našeg naroda u hrvatskoj može biti samo jedinstvena i jaka srpska politička organizacija kakav je SDSS bio i ostao. Mi smo brana od desničara koji svojim porukama unose nemir u živote svih građana u hrvatskoj, ali smo isto tako odlučno protiv levog populizma kome su Srbi veoma bili skloni, a koji ni jedan jedini konkretan problem srpske zajednice nikad nije rešio” ističe Jeckov.

Dragana Jeckov se osvrnula i na prioritete “Naši politički prioriteti su jasni, a to je da zadržimo vlast u svim sredinama nastanjenim spskom zajednicom na istoku hrvatske, kao i da opet osvojimo Vukovar i Trpinju koje smo izgubili zahvaljujući podelama u našoj stranci.”

Potpredsednica Jeckov je pozvala sve Srbe da izađu na izbore 16.maja i da daju svoj glas SDSS-u. Zajedno sa potpredsednicom Jeckov na skupu su učestvovali Srđan Jeremić predsednik ZVO i kandidat za dožupana u Vukovarsko-sremskoj županiji kao i Miloš Miodragović SDSS-ov kandidat za načelnika opštine Trpinja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)