HRVATSKA DO ZEMUNA - NOVA PROVOKACIJA IZ ZAGREBA: SPD “lijepoj njihovoj” pripojio Šid, Sremsku Mitrovicu, pa čak i Boku Kotorsku! (FOTO)

J. KERBLER, dopisnik "Večernjih novosti" - ZAGREB

25. 03. 2021. u 20:50

HRVATSKI levičari iz SDP-a u predizbornoj kampanji za lokalne izbore u Zagrebu članstvu su postali kartu Hrvatske na kojoj je istočna granica kod - Zemuna.

ХРВАТСКА ДО ЗЕМУНА - НОВА ПРОВОКАЦИЈА ИЗ ЗАГРЕБА: СПД “лијепој њиховој” припојио Шид, Сремску Митровицу, па чак и Боку Которску! (ФОТО)

Foto: Printskrin

Na toj karti Hrvatska je i Sremska Mitrovica, Šid i Fruška Gora, a na jugu i Boka Kotorska. Uz tu kartu u predizbornom materijalu Joška Klisovića, kandidata SDP-a za zagrebačkog gradonačelnika je i tekst ”žao mi je što premijer tako brzo ne reaguje na probleme u državi”.

Da apsurd bude veći Klisović je profesionalni diplomata koji je u mandatu Vesne Kusić bio i zamenik ministarke spoljnih poslova, a obavljao je i brojne diplomatske dužnosti od NJujorka do Brisela. Kako je uopšte mogla biti iscrtana takva karta, jer Hrvatska u tim granicama nikada nije postojala, SDP ne otkriva, a poručuju samo da je reč o ”glupoj i nepotrebnoj tehničkoj grešci”.

- Mi nastavljamo dalje - tvrde u SDP-u, dok je nekoliko hiljada članova stranke koji su na mejl dobili 'novu' kartu Hrvatske ostalo krajnje začuđeno.

Foto: Printskrin Jutarnji list

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)