TRAGEDIJA U SISKU: Muškarac poginuo dok je izvodio radove na porodičnoj kući

Tanjug

20. 01. 2021. u 15:11

JEDAN muškarac stradao je danas u Sisku, kada se na njega obrušio zid.

ТРАГЕДИЈА У СИСКУ: Мушкарац погинуо док је изводио радове на породичној кући

Foto Tanjug

Muškarac je izvodio radove na porodičnoj kući u trenutku kada je došlo do rušenja zida.

Policija je dojavu primila u 13.36 i uveđaj je u toku, preneli su hrvatski mediji.

Krajem 2020. godine ovaj grad, kao i Petrinju i Majske poljane, pogodio je razoran zemljotres do 6,2 Rihtera koji je odneo sedam života. Tada su porušeni ili oštećeni brojni objekti i porodične kuće.

Od tada je ovo područje i okolinu pogodilo više od 500 blažih i slabijih potresa. Stanovnici već nedeljama pokušavaju da poprave oštećene domove koji se usled svakog novog potresa dodatno urušavaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)