ODLUKA VLADE U SKOPLJU Preko granice niko bez negativnog PCR testa

M. S.

12. 10. 2020. u 11:44

ZBOG ponovnog pogoršanja epidemiološke situacije u regionu, građani Severne Makedonije za putovanje u Srbiju, Crnu Goru i BiH ipak moraju da poseduju PCR test, saopšteno je u nedelju iz Vlade u Skoplju.

ОДЛУКА ВЛАДЕ У СКОПЉУ Преко границе нико без негативног ПЦР теста

Foto: Depozit

Građani Republike Severne Makedonije (RSM) neće moći da putuju u Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu bez dokaza o negativnom PCR testu, saopšteno je noćas iz Vlade u Skoplju.

-Vlada RSM obaveštava građane da zbog pogoršanja situacije sa pandemijom KOVID-19 u regionu i velikom broju novih pozitivnih slučajeva, ulazak makedonskih građana u Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu neće biti dozvoljen bez prilaganja negativnog PCR testa, sa važnošću poslednjih 48 časova od momenta ulaska u ove zemlje- precizirano je u saopštenju Vlade RSM.

Mogućnost ulaska makedonskih državljana na Kosovo bez PCR testa - ostaje na snazi. Vlada RSM apeluje da građani ne putuju izvan zemlje bez preke neodložne potrebe. Vlada i zdravstvene vlasti, zbog novonastale epidemiloške situacije u regionu, narednih dana će, kako je navedeno, "revidirati odluku o ulasku državljana Kosova, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u Severnu Makedoniju, bez PCR testa".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)