POLITIČKI lideri Bošnjaka Šefik Džaferović i Bakir Izetbegović optužili su danas Srbiju za još jedan navodni genocid koji se dogodio u Kozarcu kod Prijedora na kojem je, kako tvrde, nastala Republika Srpska, a čije se otcepljenje traži.

Komentari (11)

buki

20.07.2020. 17:33

Ove smrdibube nema smisla ni komentarisati. Napadaju Srbe, maline, kupine, a sada će da krenu i na paradaiz i papriku. Nema adekvatne zaštite, pa nam ostaje da čekamo dok se međusobno ne potamane.

Deyan X

20.07.2020. 17:46

Pozdravile te 8 beba iz Banjaluke i 3500 mucki ubijenih Srba iz Srebrenice i okoline ... mislim pozdravili te komšije, nažalost nekadasnje, a znaš i sam zašto!

Bonaparta

20.07.2020. 18:10

Gori od Turčina je poturica e to je Izetbegović. Njegov otac je prodao veru za večeru, a sada sin hoće da bude veći musliman od Hodže. Da nije žalosno bilo bi smešno.

Rat I Mir

25.07.2020. 07:22

@Bonaparta - Sta vise zajednickog mozemo imati sa njima, kojima je islamski radikalizam i turcizam zamutio i ono malo pameti sto imaju!

Čikiriz

20.07.2020. 18:16

Они су заиста убеђени да је БиХ само њихова.Узалуд рат,мртви,рањени они и даље у исту тикву дувају.Стварање Српске није било на геноциду него на потреби Срба да буду слободни људи.Тек се сада из ове реторике види колико је то била нужна и исправна борба и тековина.

Ćomi

20.07.2020. 18:23

Gledao sam mačku kako se igra pokušavajući da uhvati svoj rep. Sličnu igru pokušavaju da odigraju novokompovani muslimani(od pre dvadesetak i nešto godina-bošnjaci);pardon njihove vođe. Oni uporno beže od svog pravog(srpskog) identiteta i grade iluziju da su oni nešto posebno, da su starosedeoci da su ih Srbi okupirali i da su u građanskom ratu izvršili genocid nad njima"domorocima". Malo im je jedan presuđeni(neutemeljeni) genocid, pa traže i tuže za još jedan(u Prijedoru).Svoje zločine ne pominju, jer su ratnici alaha vodili"oslobodilački rat", tako da im je bilo sve dozvoljeno-čak i da napadaju srpska sela i ubijaju Srbe iz zaštićene zone Srebrenica. Ta prljava igra ovog puta neće im proći. Baš kao ni mačka ni oni neće uspeti da uhvate svoj rep( i dobiju novu presudu za genocid) . Svet ih je pročitao!

Salko

20.07.2020. 23:15

Nema nista od normalne BiH, Bakire dok se velicaju zlodjela tvoga babe..Dok jedna ulica u Sa nosi ime fasiste A.Izetbegovica,dok zlocinci neodgovaraju za Tuzlansku kolonu,Sarajvsku kolonu,Kravice,podrinje i na stotinu zlocina tvojih ekstremista..U isto vrijeme ste svirepo ubijali Srbe i u cemu je problem licemjeri da priznate da ste se borili za svoju BiH a ne gradansku primitivci i seljacine..

Lux

21.07.2020. 08:44

Цитат: 'Изетбеговић сматра да Срби треба да се забрину због тога што, како каже, “имају толико људи спремних да хладно убијају комшије”.' Знамо Бакире, ми смо и забринути због таквих "комшија" из федерације, само си то сада и признао.