MUZIKA JE KAO PONORNICA, UVEK NAĐE PUT: Pevačica Zorica Brunclik posle mini koncerta za pravoslavnu Novu godinu, u Zagrebu

Novosti online

16. 01. 2024. u 13:18

U restoranu "Globus", na Zagrebačkom velesajmu, za doček pravoslavne Nove godine, u noći 13. na 14. januara, održano je Srpsko veče, najmasovnije okupljanje srpske zajednice i njihovih prijatelja u Hrvatskoj. Više od 1.400 gostiju zabavljala je pevačica Zorica Brunclik sa svojim orkestrom, kao i grupa "Prava stvar" iz Novog Sada i folkloraši pododbora "Prosvjete" iz Krnjaka.

МУЗИКА ЈЕ КАО ПОНОРНИЦА, УВЕК НАЂЕ ПУТ: Певачица Зорица Брунцлик после мини концерта за православну Нову годину, у Загребу

foto: J.L.

- Pre nekoliko godina pozvani smo da imamo koncert u zagrebačkoj Areni, u februaru smo potpisali ugovor za koncert u oktobru, a u martu je izbila korona - rekla je Zorica Brunclik za hrvatski Portal Novosti. - Zato se nadam da smo se lepo pokazali, jer nam je želja da nakon svih velikih dvorana gostujemo i u zagrebačkoj Areni.

Ona je prokomentisala i veliki interes za nastupe pevača iz Srbije u Hrvatskoj, ali i obrnuto:

- Muzika je kao vlaga, jer ne možete da je zaustavite, ili kao reka ponornica koja traži i nađe svoj put. A muzika ljubavi je najjača moguća veza svih naroda. Ako i ne znate jezike, kad slušate muziku, osećate da je to samo ljubav i ništa loše. Zato ne čudi uspeh ljudi koji pevaju u Srbiji, ili koji iz Srbije dođu ovde. Svi oni su svojevrsni ambasadori svojih zemalja. Muzika ne može da se spreči; ona je most koji ne mora da bude ozidan - kazala je Brunclik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave