OTKRIVEN MOTIV KRVAVOG PIRA U GRADAČCU? Evo šta je prethodilo zločinu, Nermin Sulejmanović od ranije znao oca i sina koje je ubio

Novosti online

11. 08. 2023. u 18:56

GRAĐANI Gradačca, ​​a posebno svedoci, u šoku su i neverici nakon okrutnog čina Nermina Sulejmanovića, koji je ubio tri osobe, tri ranio, a potom se ubio. On je građanima poznat po svom ponašanju od ranije, a sa ljudima koje je ubio, tačnije sa ocem i sinom koje je hladnokrvno lišio života, bio je u sukobu od ranije.

ОТКРИВЕН МОТИВ КРВАВОГ ПИРА У ГРАДАЧЦУ? Ево шта је претходило злочину, Нермин Сулејмановић од раније знао оца и сина које је убио

Foto: Ap photo/Instagram/iron_bb24

Krvavi pir Sulejmanović je započeo u jednoj vikendici, gde je ubio svoju ženu, prenoseći sve preko društvene mreže Instagram.

Prema dosadašnjim saznanjima istrage, on je nakon toga seo u svoj automobil, krenuvši prema centru Gradačca, ​​u nameri da nastavi sa krvavom osvetom.

Zaustavio se u blizini restorana, nakon čega je sa više hitaca iz pištolja teško ranio mladića. Taj 23-godišnjak preminuo je u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli, gde su ga ljekari pokušali reanimirati.

- Sve se desilo za nekoliko trenutaka. Izašao sam iz svog objekta da uslužim mušteriju, nakon čega je on stigao sa automobilom. Vrlo brzo je ispalio dva hica u pravcu čoveka koji je bio u drugom automobilu, nakon čega se udaljio - kaže jedan od očevidaca.

Nakon toga, Sulejmanović je otišao na drugu lokaciju gdje je ubio još jednu mušku osobu. Kasnije je utvrđeno da je on otac čoveka kojeg je ranije ubio u blizini restorana.

- Oni su od ranije u sukobu. Započeli su neki zajednički posao u kojem nisu uspeli, imali su nesuglasice. Oni su dodatno produbljeni određenim nesuglasicama koje su imali u privatnom životu, a to je zapravo oblik njegove osvete - kaže očevidac.

Nakon trostrukog ubistva i ranjavanja tri osobe, od kojih je jedan policajac, Sulejmanović se udaljio iz grada i izvršio samoubistvo na lokalitetu naselja Ledenice. Nešto pre toga, uživo je razgovarao sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

- Sulejmanovića nisam lično poznavao, ali mogu da kažem da je njegovo ponašanje bilo neprimereno, prema onome što sam video na ulicama grada. Svi smo bili veoma uznemireni tokom celog dana. Trebaće vremena da se smirimo - kaže jedan meštanin Gradačca.

Ministar unutrašnjih poslova TK Hajrudin Mehanović rekao je da je dosadašnjom istragom utvrđeno da je Sulejmanović ciljano ubijao ljude iz osvete.

- Ovo je jedan od najtežih dana za Gradačac u kontekstu bezbednosti, ali i u kontekstu složenosti policijskog posla - kaže Mehanović.

Sulejmanović je, kako je rekao, od ranije poznat policiji po kriminalnom i društveno neprihvatljivom ponašanju.

- Istraga će pokazati kakve su veze postojale između osoba koje je ubio, izuzev policajca koji je ranjen na dužnosti. Takođe je do sada utvrđeno da nije imao dozvolu za oružje - naglašava ministar policije.

On navodi da su u poteru za Sulejmanovićem bile uključene i druge policijske agencije, među kojima su Policija Brčko distrikta, SIPA, OSA, FUP i MUP Republike Srpske.

BONUS VIDEO: KRVAVA TUČA U ROŽAJAMA - Nožem povređene tri, uhapšene dve osobe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave