SRPSKI KOŠARKAŠ I NJEGOV BRAT IZAZVALI INCIDENT? Kninska policija ispituje povređivanje oca i sina, policajca i vojnika

J. KERBLER, dopisnik "Večernjih novosti" - ZAGREB

09. 08. 2022. u 21:33

KNINSKA policija istražuje slučaj koji se dogodio u ponedeljak, kada su navodno košarkaš čačanskog ”Borca” Saša Lekić i njegov brat, na putu od Šibenika do Knin,a prvo udarili jednu devojku, a nakon toga i njenog oca i brata.

СРПСКИ КОШАРКАШ И ЊЕГОВ БРАТ ИЗАЗВАЛИ ИНЦИДЕНТ? Книнска полиција испитује повређивање оца и сина, полицајца и војника

Foto: Arhiva VN

Za sada detalji ovog incidenta cure na kapaljku, a oglasio se i kninski župan Marko Jelić koji kaže da treba pričekati policijski izveštaj i ne stvarati atmosferu koja može pogoršati međunacionalne odnose u tom kraju.

Po pisanju zagrebačkog ”Jutarnjeg lista” sve je počelo sa nesporazumom u saobraćaju, kada su iz "audija" beogradskih registracija devojkama pokazali ‘tri prsta’, a one uzvratile ‘srednjim prstom’. Nakon toga su navodno putnici izašli iz automobila, ošamarili jednu devojku i oštetili retrovizor na vozilu.Ubrzo posle incidenta su devojčin otac i brat krenuli u potragu za beogradskim autom.

Otac devojaka je aktivni policajac, a brat vojna osoba i kada su našli "audi" došlo je do sukoba. Brat devojaka dobio je letvom udarac u glavu, a povređen je i otac. Policija je došla ne mesto incidenta, ali dalje nije u potpunosti jasno što se dogodilo.

Meštani kažu da incident ne treba gledati kao međunacionalni sukob, već sukob u saobraćaju, a državno tužilaštvo uskoro bi trebalo da se oglasi o detaljima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

VELIKE DRAGOCENOSTI: Šta je kraljica Elizabeta II ponela sa sobom u GROB