TRAGEDIJA KOD DONJIH DUBRAVA: Policija pronašla dva tela

Tanjug

18. 04. 2022. u 10:25

PRILIKOM potrage za utopljenikom hrvatska policija je danas na području Svojića i u rijeci Mrežnici kod Donjih Dubrava pronašla dva tela, najverovatnije ilegalnih migranata.

ТРАГЕДИЈА КОД ДОЊИХ ДУБРАВА: Полиција пронашла два тела

Foto: Arhiva VN

Sumnja se da je jedan od njih verovatno iz grupe državljana Gambije i Senegala koja je u subotu zatražila pomoć karlovačke policije, prenosi Hina.

Karlovačka policija saopštila je danas kako je u subotu u večernjim satima primila poziv nepoznate osobe koja je zatražila pomoć, rekavši da se jedna osoba iz njene grupe utopila.

Policija je ranije u Svojićima kod Barilovića pronašla osam stranih državljana, najverovatnije Gambije i Senegala koji su nezakonito ušli u Hrvatsku, a jedna od njih je bila u lošem zdravstvenom stanju te je prevezena u zdravstvenu ustanovu, navodi se u saopštenju.

Posle ispitivanja te grupe, policija je saznala da se među tim osobama nalazio još jedan muškarac kojeg je „prilikom pokušaja prelaska reke Mrežnice, voda povukla i verovatno se utopio".

Nakon sprovedenog uviđaja pristupilo se kriminalističkoj istrazi radi utvrđivanja svih okolnosti događaja, prenosi hrvatska agencija.

BONUS VIDEO: TRI KOVČEGA ZA UBIJENU PORODICU: Na Ateničkom groblju u Čačku sahranjeni Glišovići

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere