HRVATSKI GLUMAC RADI KAO DOSTAVLJAČ HRANE: Jedna situacija mu je promenila život - zbog svoje dobrote sada zarađuje na biciklu!

Novosti online

12. 11. 2021. u 00:39

HRVATSKI glumac Kristijan Ugrina podelio je svoju životnu priču sa tamošnjim medijima i otkrio da kada nije na sceni, radi kao dostavljač hrane.

ХРВАТСКИ ГЛУМАЦ РАДИ КАО ДОСТАВЉАЧ ХРАНЕ: Једна ситуација му је променила живот - због своје доброте сада зарађује на бициклу!

Foto: Prinskrin

Kristijan je za "Potragu" ispričao da poslednjih 10 godina vraća tuđe dugove. Kako je objasnio, on je želeo da pomogne koleginici i pristao je da joj bude žirant. U međuvremenu ona je prestala da plaća rate, a kasnije i preminula, te je on nasledio njen dug.

- To je standardna hrvatska priča kad neko hoće nekome da pomogne, a taj drugi iskoristi tu dobronamernost. Tako sam i ja završio u jednoj takvoj priči, kada me žena mog profesora s Akademije, kog sam jako voleo, pitala da joj budem žirant za dva kredita. Pristao sam, a ona je u jednom trenutku prestala da vraća kredite, pa sam kao žirant nasledio te dugove - rekao je glumac.

Koleginica mu je, priča glumac, rekla da je kredit digla da bi suprugu platila nadgrobni spomenik, a rate kredita plaćala je sve dok nije otišla u penziju.

- Napravila je moratorijum na kredit, ali kamata je morala da se plaća i to je raslo. Cifra se nagomilala. Na kraju sam jedan kredit u pregovorima s bankom otkupio za nekih 50, 60 hiljada kuna - pojasnio je.

Osim u matičnom Zagrebačkom pozorištu, novac je zarađivao radeći s građevinarima i kao konobar, a danas razvozi hranu na biciklu.

(Rtl.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju