"ČESTO SAM OSTAJAO I GLADAN I ŽEDAN": Poslednji intervju Šabana Šaulića slama i najtvrđa srca

Novosti onlajn

10. 11. 2021. u 15:09

ŠABAN Šaulić bio je poznat i kao kralj narodne muzike, pre dve godine izgubio je život u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, a u svom poslednjem intervjuu ispričao je detalje života koji se i danas prepričavaju.

ЧЕСТО САМ ОСТАЈАО И ГЛАДАН И ЖЕДАН: Последњи интервју Шабана Шаулића слама и најтврђа срца

Arhiva

Pevač je stekao veliku popularnost kako u našoj zemlji,tako i širom sveta, ali uprkos svemu nije uvek prolazio lako i život mu nije uvek bio „med i mleko”.

Na svojim nastupima uživao je pažnju publike, ali je često ostajao gladan i žedan do kasno u noć.

Pre saobraćajne nesreće gostovao je kod Vesne Dedić u emisiji „Balkanskom ulicom”, gde je otvorio dušu i otkrio detalje svojih višemesečnih turneja sa kolegama po Jugoslaviji koje javnost nije znala.

- Posle svakog koncerta, koji je recimo bio u Bosni, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji, uvek ostavimo, rezervišemo neki hotel i čoveka koji će biti u kuhinji da bi nam dao večeru. Jer obično se desi… na moju žalost, ja sam uvek poslednji pevao, i uvek sam dobijao one otpatke, ili hladnu večeru. Zato što ja poslednji pevam… Do 22 časa radi kuhinja i oni meni poruče to, i ja šta ću, daj šta daš, ono hladno. A oni su ti koji su ranije pevali, i ranije otišli i jeli fino, ono toplo. Bilo je tako, kako je bilo… Uglavnom, lepo je bilo, znali smo da se družimo - ispričao je.

(MONDO)

BONUS VIDEO:

HOROSKOP ZA SREDU, 10. NOVEMBAR: Blizanci mogu da odahnu, vagama stiže novac

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!