U APARTMANU NA KRKU NAĐENA MRTVA ŽENA: Policija uhapsila supruga - Tri dana proveo u stanu sa njenim telom

Novosti online

28. 07. 2021. u 13:40

U APARTMANU na Krku, u vlasništvu nemačke državljanke (47), pronađeno je telo mrtve žene, nakon čega je policija uhapsila 46-godišnjeg nemačkog državljanina.

У АПАРТМАНУ НА КРКУ НАЂЕНА МРТВА ЖЕНА: Полиција ухапсила супруга - Три дана провео у стану са њеним телом

Foto: Arhiva VN

Policija je danas objavila detalje ubistva koje se sinoć dogodilo na Krku.

Juče oko 19.45 sati policija je dobila dojavu, potom je u apartmanu, u vlasništvu nemačke državljanke, pronašla telo mrtve žene. Utvrđeno je da je reč o 47-godišnjoj nemačkoj državljanki.

U vezu s ovim nesrećnim događajem dovodi se 46-godišnji nemački državljanin koji je sinoć uhupšen i priveden u Policijsku stanicu Krk.

Novi list saznaje da se radi o ruskoj državljanki nastanjenoj u Nemačkoj. Pronađena je zadavljena u stanu, a za zločin se sumnjiči njen suprug. Ono što je, prema svemu sudeći, upalilo alarm kod komšije koji je pronašao telo bile su potpuno spuštene rolete stana, saznanje da nesrećnu ženu niko nije video nekoliko dana, ali i informacija da je tokom vikenda tu bilo vike.

Komšije prepričavaju kako se u noći između subote i nedelje čula svađa i lom koji je naprasno prekinut sat iza ponoći.

Idućeg dana suprug je viđen kako oko svog belog Volva nemačkih registarskih tablica, parkiranog na ulici uz prostrano dvorište luksuzne zgrade s bazenom, rastrojeno hoda i sa sebe skida i na tlo odbacuje odeću.

- Čovek, inače krupnije građe, delovao je rastrojeno, vrteo se oko automobila i na tlo bacao čarape - rekao je jedan od komšija koji je svedočio tom događanju.

- Bilo mi je čudno, ovaj je besciljno hodao dvorištem go do pojasa, ali se nisam hteo mešati, tim više što tog čoveka nisam znao od ranije, a i pretpostavio sam da nekakva svađa onde dalje traje - kaže komšija koji je i sam bio šokiran saznanjem da se tu dogodio zločin.

U svakom slučaju, navodno je vlasnik ostatka kuće, inače građevinski preduzetnik poreklom iz Slavonije, došao u drugi stan pa se, nakon što je valjda i sam shvatio da se u stanu nešto čudno događa, odvažio da uđe u susedni, gde je pronašao mrtvu ženu.

(Index.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna