ODUZELI IM CIGARE, DUVAN I PIROTEHNIKU: Zaplena u Tuzli, vrednost robe 58.200 KM (FOTO)

V. M.

21. 07. 2021. u 23:54

SLUŽBENICI Uprave za indirektno oporezivanje na području grada Tuzle i na Carinskoj ispostavi Tuzla su privremeno oduzeli duvanske prerađevine i pirotehnička sredstva.

ОДУЗЕЛИ ИМ ЦИГАРЕ, ДУВАН И ПИРОТЕХНИКУ: Заплена у Тузли, вредност робе 58.200 KM (ФОТО)

Foto: Uprava carine

Kontrolom šest Tuzlaka pronađena je veća količina duvana i cigareta koji nisu bili obeleženi akciznim markicama na zakonom propisani način. Tom prilikom je privremeno oduzeto 3.706 paklica cigareta i 34 kilograma sitno rezanog duvana.

- Takođe, prilikom detaljanog pregleda pošiljke prijavljene u carinskoj ispostavi Tuzla utvrđene su nepravilnosti vezane za neprijavljivanje robe. Tom prilikom je pronađena određena količina neprijavljene robe, a radilo se o pirotehničkim sredstvima, ukupno 5.400 setova - kaže Ratko Kovačević,portparo UIO BiH.

Ukupna vrednost privremeno oduzete robe u operativnim aktivnostima iznosi 58.200,00 KM, a pored privremeno oduzete robe, putem prekršajnih naloga su izrečene novčane kazne u ukupnom iznosu od 11.000 KM, dok će se protiv nekih ljui pokrenuti postupci pred nadležnim sudovima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVO JE PRIPREMA ZA DRŽAVNI UDAR: Milanović -  Gotovo je, ne mogu ništa