DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 25. MAJ: Ovan nervozan, Raka očekuju trzavice na ljubavnom planu, a Škorpiju strastven susret

Astrolog Marina Jungić Milošević

24. 05. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam ulazak Meseca u Jarca donosi za subotu 25. maj, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 25. МАЈ: Ован нервозан, Рака очекују трзавице на љубавном плану, а Шкорпију страствен сусрет

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletnijuu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Aspekti Meseca u kući karijere čine vas sklonim raspravama sa nadređenima, kao i sa voljenom osobom. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju nekoga čije zanimanje podrazumeva kontakte sa strancima. Voljena osoba nešto krije od vas. Nervoza.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec u Jarcu obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Venerom i Suncem, što nepovoljno deluje na odnos sa ljubavnim partnerom. Uvećanje prihoda preko umetničkih i poslova sa nekretninama ali i vanredni troškovi. Nesanica.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Pozicija vašeg vladaoca Merkura koji upravlja i vašim privatnim poslovima, upozorava na oprez prilikom dogovora sa osobom na položaju. Strastveni susret sa nekadašnjom simpatijom budi stare uspeomene. Provodite više vremena u prirodi.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec, simbol osećanja, u inkonjunkciji sa Venerom, donosi vam probleme na emotivnom planu i vanredne troškove. U večernjim satima moguće su trzavice sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Smanjite unos šećera.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Izazovan aspekt između vašeg vladaoca Sunca i Meseca u Jarcu, zahteva prilagođavanje novonastalim uslovima na poslu kao i više toelrancije prema saradnicima. Slobodne Lavove očekuje poznanstvo s nekim čijem će šarmu teško moći da odole.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Aspekti Meseca danas zahtevaju prilagođavanje novonastalim uslovima i okolnostima na poslu. Aspekti sa Neptunom, planetom zabluda, čine vas sklonim pogrešnim odlukama kada se radi o voljenoj osobi. Provodite više vremena sa prijateljima.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec u Jarcu pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Venerom, što nepovoljno utiče na finansije. Potrebno je da se prilagodite novonastalim uslovima i situacijama, na koje ne možete mnog oda utičete. Emotivni partner krije ljubomoru. Osetljiva koža.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Pozicija Meseca u Jarcu donosi vam novac preko uslužnih i dealtnosti u vezi sa putovanjima, kao i nekretnina. Međutim, novac se neće dugo zadržati kod vas, jer ćete ga potrošiti na neplanirane troškove. Strastveni susret sa mlađom osobom.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec prelazi preko vaše kuće posla i pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, što vam donosi vanredne troškove, kao i nove okolnosti u poslovanju sa strancima. Izbegavajte rasprave sa ženama. Voljena osoba očekuje vašu podršku.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec u vašem znaku obrazuje napet aspekt sa vašim suvladaocem Uranom donoseći vam sjajne ideje, ali i sklonost burnim reakcijama. Novac pritiče preko novih konatakata, umetnosti i sporta, ali biće i neplaniranih troškova.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec danas upravlja vašim poslom iz astrološke kuće tajni, pa možete da očekujete honorar koji ćete brzo potrošiti. Dopada vam se neko čije zanimanje podrazumeva angažman u medijima, obrazovanju najmlađoih, sportu. Izbegavajte alkohol.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec u Jarcu pravi kvadrat sa vašim vladaocem Neptunom, donoseći inspiraciju umetnicima ali i opasnost od prevara i obmana. Udvara vam se osoba koja će vam prećutati da je zauzeta. Promenljivo raspoloženje. Izbegavajte alkohol.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)