DA LI VAM JE SUĐENO DA LAKO ZARADITE NOVAC? Znaci horoskopa i finansije - Druga astrološka kuća krije odgovor

Astrolog Marina Jungić Milošević

06. 04. 2024. u 16:00

DRUGA astrološka kuća, analogna zodijačkom znaku Bika, govori o našem ličnom osećaju vrednosti, novčanom prosperitetu, dobicima ili gubicima. Pokazuje ono što volimo, sve ono što se nalazi u našem vlasništvu, ono što posedujemo...

ДА ЛИ ВАМ ЈЕ СУЂЕНО ДА ЛАКО ЗАРАДИТЕ НОВАЦ? Знаци хороскопа и финансије - Друга астролошка кућа крије одговор

Foto: Profimedia

 Simbolizuje naš posao, novac koji zarađujemo svojim radom, način na koji dolazimo do novca, pokazuje da li se novac zadržava kod nas ili ga lako trošimo. A to se vidi preko simbolike i aspekata planeta u drugoj kući, odnosno, planeta koje njom upravljaju. Tako je, na primer, za Ovna, kuća novca u Biku, pa gledamo gde je Venera i kakve aspekte pravi, za Bika u Blizancima, kada se prati pozicija Merkura, a za Blizance u Raku, zbog čega su važni aspekti Meseca u ličnom horoskopu, dok je za Lava, važno gde se nalazi njegov natalni Merkur....

OVAN - Sposobni ste da zaradite a ne žalite ni da potrošite. Ipak, ne umete da rukujete novcem, on je samo način da dođete do onog što želite. Ne pristajete da radite nešto samo zbog zarade, jer vam je važno da se bavite poslom koji volite.

BIK - Do novca dolazite polako ali sigurno, baveći se umetnošću, modom, filmom, kulinarstvom, medijima. Niste ljubitelj rizika i umete da baratate sa novcem, koji vam daje sigurnost i mogućnost uživanja u luksuzu. Ulažete u nekretnine i antikvitete.

BLIZANCI - Radite uglavnom ono što volite, pa možete dosta da zaradite preko sporta, umetnosti, novinarstva, trgovine, mode, pisanja. Ne zanima vas čak ni velika plata ako je posao dosadan, pre ćete raditi dva do tri posla. Uživate da trošite.

Foto: Profimedia

RAK - Novac vam je veoma važan, ali ne umete da rukujete s njim. Vaša okolina često smatra da sve što ste stekli niste sami zaradili, već osigurali preko braka ili nasledstva. Novac stičete preko poslova u umetnosti, hotelijerstvu, ugostiteljstvu.

LAV - Volite luksuz i novac vam služi da sebi omogućite sve što želite, kao i da obradujete one koje volite. Ne umete da štedite, a ipak često steknete pravo bogatstvo, preko estrade, diplomatije, umetnosti, naročito filma, sporta, mode.

DEVICA - Novac vam nije najvažnija stvar u životu, ali vam pruža sigurnost. Umete da upravljate finansijama a i da štedite. Ne volite status "frilensera", mada vam je bitno da se bavite onim što volite, marketingom, medijima, dizajnom, arhitekturom.

VAGA - Možete dosta da zaradite, često i preko paralelnih, kreativnih poslova i zanimanja u okviru pravosuđa i finansija. Da biste došli do zarade, radićete i poslove koji vam nisu omiljeni. Trošite na odeću, estetske tretmane, parfeme, putovanja.

ŠKORPIJA - Uživate u sticanju i trošenju novca, bilo da se bavite umetnošću, medicinom ili bankarstvom. Loša finansijska situacija može i bukvalno da vas baci u depresiju. Niste skloni impulsivnoj kupovini, a rado ulažete u umetničke predmete.

TRGOVINA I BANKE

DELOVI našeg tela simbolizovani drugom astrološkom kućom su usta, grlo, potiljak, kičmena moždina, dušnik, tiroidna žlezda. U mundanoj astrologiji (astrologiji gradova, zemalja, masovnih događaja), ova kuća pokazuje finansijsko stanje nacije, njene prihode, trgovinu i banke.

STRELAC - Važno vam je da radite posao koji volite i koji vam omogućava da dosta putujete, pa možete dosta da zaradite preko turizma i marketinga. Nikada niste bez novca i uvek se snađete da ga imate. Spremni ste da rizikujete, nije vam važan stalni izvor prihoda.

JARAC - Dosta zarađujete napornim radom, drugi način ni ne priznajete, mada kao alhemičar umete da pravite novac, a često dobijate i u igrama na sreću. Volite da poklanjate, ali i da štedite. Lako se prilagođavate skromnijim uslovima života, kada je to potrebno.

VODOLIJA - Volite poslove bez fiksnog radnog vremena, ali da da budete svoj gazda. Nepraktični ste u baratanju s novcem. Trošite na putovanja, a novcem "kupujete" i svoju slobodu. Možete dosta da zaradite preko umetnosti, medija, trgovine, muzike, informatike.

RIBE - Vešto upravljate finansijama, ali ne možete da radite nešto što ne volite. Do novca često dolazite preko nasledstva ili braka, mada ste sposobni da i sami zaradite. Odgovaraju vam poslovi koji vam omogućavaju kontakt sa mnogo ljudi i putovanja. Kad vam se nešto dopadne, kupujete bez mnogo razmišljanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA ROKVIĆ NASTAVLJA HUMANITARNU MISIJU: Patike sa hodočašća prodate za pola miliona - evo koliko novca je do sada sakupljeno (FOTO)