OVO SE DEŠAVA POSLE 12 GODINA: Jupiter je do 10. juna 2025. u Blizancima, evo šta nam donosi planeta blagostanja i putovanja

Astrolog Marina Jungić Milošević

25. 05. 2024. u 15:17

DRAGI Blizanci, napokon dolazi vaših pet minuta, bolje reći, vaših godinu dana (do 10. juna iduće godine), koliko će Jupiter prelaziti preko vašeg znaka.

ОВО СЕ ДЕШАВА ПОСЛЕ 12 ГОДИНА: Јупитер је до 10. јуна 2025. у Близанцима, ево шта нам доноси планета благостања и путовања

Foto: Shutterstock

Ova planeta blagostanja, putovanja, kontakata sa strancima, ekspanzije, novca, obrazovanja, prava, posle 12 godina, 26. maja, ulazi u komunikativne i snalažljive Blizance, znak koji se nalazi "preko puta" onoga kojim Jupiter vlada (Strelca), zbog čega njegov uticaj nije naglašen (kao u Strelcu, Ribama i Raku).

Zato je osobama sa ovim položajem Jupitera, više nego drugima, neophodno da usvoje određena pravila i da se potrude kako da ispolje svoje talente. A njih je sigurno mnogo, počevši od dara za pisanje, muziku i nauku, preko manuelne spretnosti, pa sve do diplomatskog šarma koji može da im otvori brojna vrata.

Jer, ako se oni ne potrude za sebe, teško da će to neko drugi uraditi umesto njih. Mnogo toga započinju, a malo završe, mada oni uživaju u procesu učenja, bilo da se radi o stranim jezicima, programiranju, nekom zanatu i slično. Vole da putuju, čitaju i da se druže, imaju širok krug prijatelja, koji su uglavnom obrazovani, a poseduju dar i za biznis i kreativne delatnosti. Budući da imaju ležeran odnos prema novcu i vole da troše, često ne stignu da nešto uštede.

Foto: Shutterstock

Tranzit Jupitera preko prve astrološke kuće Blizanaca, koja predstavlja njihove lične mogućnosti, talente i fizički izgled, mnogima će doneti šanse da zarade lepu sumu novca kroz saradnju sa strancima. Ovo se posebno odnosi na osobe sa podznakom u Biku, kojima će Jupiter u drugoj kući doneti dvostruki izvor prihoda.

Mnogi sa ovom pozicijom Jupitera kupiće nova kola ili taksi vozilo, otvoriti butik ili servis za popravku automobila, okončati sudsku parnicu, dok će žene koje planiraju potomstvo, zatrudneti. Emotivni partner, i jačem i nežnijem polu, često predstavlja pravi oslonac u svakom pogledu, dok se njihov poslovni i ljubavni život često prepliću, pa ulaze i u paralelne veze. Biće takođe mnogo upoznavanja i novih ljubavnih veza koje će počinjati zahvaljujući internetu.

OSETLjIVI DISAJNI ORGANI

U periodu od 5. do 28. avgusta i od 26. novembra do 15. decembra, Jupiter će praviti napete aspekte sa retrogradnim Merkurom u Devici i Strelcu, kada se može očekivati i više saobraćajnih udesa, ali i elementarnih nepogoda (zemljotresi, poplave). Loše aspektovan Jupiter u Blizancima upozorava i na probleme sa organima za disanje (astma, bronhitis, zapaljenje plućne maramice, plućna embolija).

Tranzit Jupitera preko trećeg zodijačkog znaka, kojim upravlja Merkur, planeta učenja i kraćih putovanja, narednih godinu dana doneće i pozitivne promene u obrazovnom sistemu. Merkur simbolizuje i mlade, tako da će narednih godinu dana veliki broj studenata lakše dolaziti do stipendija i mogućnosti da studiraju u inostranstvu.

Foto: Profimedia

Period od 26. maja do 4. jula, kada Jupiter pravi trigon sa Plutonom u Vodoliji, odličan je za ulaganja, bilo da se radi o berzi, investicionom zlatu, elektronskom novcu, nekretninama (padaće cene), auto-industriji. Od avgusta ove do marta iduće godine, ne bi trebalo uzimati kredite i zajmove, ali ni investirati u nove poslove. U tom periodu će i mnoge banke biti zatvorene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)