OVO SE DEŠAVA SAMO JEDNOM GODIŠNJE: Astro savet za utorak, 2. april - Čuvajte se slabića koji vam rade iza leđa

Astrolog Marina Jungić Milošević

02. 04. 2024. u 07:00

POSLEDNjA Mesečeva četvrt, jednom godišnje u Jarcu, ove godine formira se 2. aprila u 5.16, na 12. stepenu desetog zodijačkog znaka (stepen koji odgovara znaku Riba).

ОВО СЕ ДЕШАВА САМО ЈЕДНОМ ГОДИШЊЕ: Астро савет за уторак, 2. април - Чувајте се слабића који вам раде иза леђа

Foto: Free Images Pixabay

Uticaj Meseca (emocije, žene, narod) oslabljen je u Jarcu (u padu), ali je zato ojačan na stepenu Riba, pa će osećanja ipak biti naglašena.

Podznak horoskopa poslednje Mesečeve četvrti, ove godine, pada na 11. stepen Riba, na kome se nalazi i Saturn (na 13. stepenu) blizu Marsa u padu u Ribama, i to na 7. stepenu, na kome je njegov uticaj dodatno oslabljen).

Mada ovakav spoj (konjunkcija) Marsa (akcija, energija, povrede) i Saturna (kašnjenje, ambicija, prošlost), nije naglašen kao Mars u Ovnu, Škorpiji ili Jarcu, odnosno, Saturn u Jarcu, Vagi i Vodoliji, ipak nepovoljno utiče na rođene u drugoj dekadi Riba (lični prosperitet, zdravlje), Device (partnerski odnosi, pravni procesi), Blizanaca (karijera, odnos sa nadređenima) i Strelca (dom i porodica, privatni biznis, želudac).

Naglašena je prva astrološka kuća, sa pet planeta (Saturn, kao i konjukcija Venere i Neptuna u Ribama, plus Sunce, retrogradni Merkur i asteroidi Gold, Hiron i Amor u Ovnu), što stavlja akcenat na susrete sa starim simpatijama, tajne veze, ali i obnovu konatakta preko interneta.

Foto: Shutterstock

Vladalac horoskopa poslednje Mesečeve četvrti, Neptun, priljubljen uz Veneru (koja vlada kućama ljubavi i partnerskih odnosa ovog horoskopa) podstiče ljubavni zanos, ali i zablude i prevare na emotivnom planu. S druge strane, nepovoljno utiče na hormonski balans, a može da donese i alergijske reakcije, kao i povišen nivo šećera u krvi.

Suvladalac horoskopa, Jupiter, blizu Urana u Biku, nalazi se u drugoj astrološkoj kući i pravi dobar aspekt (sekstil) sa poslednjom Mesečevom četvrti, što povoljno utiče na finansije, naročito ako se bavite nekretninama, poljoprivredom, trgovinom prehrambenim proizvodima. Ovaj aspekt donosi sreću u igrama na sreću, pa nemojte da propustite šansu za dobitak bez mnogo muke.

Retrogradni Merkur u vatrenom, impulsivnom Ovnu, koji upravlja sedmom i četvrtom astrološkom kućom horoskopa poslednje Mesečeve četvrti, obrazuje napet aspekt sa Plutonom (vladaocem kuće finansija) u Vodoliji, zbog čega će vaše strpljenje biti na granici izdržljivosti. Ovo se posebno odnosi na Blizance, Device, Škorpije i Vodolije. Ovaj aspekt upozorava i na vanredne troškove, opasnost u saobraćaju, kao i u komunikaciji putem interneta, mejlovi, poruke, objave na društvenim mrežama i sl. Ne preporučuje se uzimanje kredita. Što se posla tiče, dovršite započete, ali ne morate danas da pokrećete nove poslovne projekte i aranžmane.

Mars u 12. polju ovog horoskopa, upozorava da se čuvate tajnih neprijatelja, uglavnom slabića koji vam rade iza leđa i od kojih ne biste očekivali da će da vam "zariju nož u leđa". Ova pozicija Marsa donosi i opasnost od povreda, kao i probleme sa disajnim organima (naročito rođeni 1964, 1965, 1966, 1967, 1968.).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)